FOTBAL  »  LIGA 4  »  PALMARES STEAUA

CSA STEAUA ARE PALMARESUL // Ilie Dumitrescu, tranșant după decizia în cazul palmaresului Stelei: „Aici e forța proiectului! Dacă se întâmplă asta, vin Pițurcă și Tudorel Stoica”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 13:12

FCSB a pierdut palmaresul Stelei, judecătorii hotărând că CSA Steaua, echipa din Liga a 4-a, are trofeele din 1947 până în 2003.

Ilie Dumitrescu a vorbit despre situația de la CSA Steaua și despre ce trebuie să facă suporterii pentru ca acest proiect să ia amploare.

„Forța acestui proiect nu o reprezintă ce se întâmplă acum la acest club. Forța este dată de suporteri. Acesta este primul pas, să vedem foarte multe abonamente vândute. În momentul în care susții un club, acesta este obiectivul! După care, când va fi gata stadionul, să joace la fiecare meci cu casa închisă.

Când iubești o echipă, o iubești necondiționat! Lăsați-mă cu teoria asta, că suporterii au voie să tragă la răspundere pe cine vor ei. Aici e bariera care m-a făcut să nu mă mai implic în fotbal. Că nu pot fi eu tras la răspundere într-un mod din ăsta, să mi se reproșeze de ce n-am adus nu știu ce jucători.

 Eu am văzut o susținere totală la Glasgow Rangers. Au jucat cu stadionul plin în Liga 4. Nu au așteptat echipa să ajungă în Liga 2. Acolo ți-ai dat seama că toți cei care au iubit clubul au fost acolo. Domne, trebuie 100.000 de abonamente vândute! Și atunci, cu siguranță vor veni și oameni importanți alături de acest proiect, ca Tudorel Stoica, Victor Pițurcă sau Marius Lăcătuș”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Citește și:

Tribunalul l-a făcut stelist pe Ionel Dănciulescu! 3 situații ciudate după decizia privind palmaresul Stelei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
229577630783922
Nicola Gigi-Romeo  •  07 Iulie 2019, 04:03

De ce nu intelegeti ca hotii și impostorii nu trebuie sa-și găsească locul in fotbal?! Comportamentul unora din fotbalul românesc este unul de tip mafiot, in care dai puțin la toată lumea, după ce profiți enorm. Asta este “strategia” fotbalului românesc, de zeci de ani, de după revoluție. Va uitați la cei de afara ca la D-zeu și ați vrea și voi sa fie ca la ei și sa fim puternici ca ei, dar nu faceți nimic, da-ți din gura și ii plângeți pe impostorii care au distrus fotbalul românesc, ii apărați, jucati in “hora” asta, iar pe partea cealalta va plângeți ca nu avem fotbal, ipocrizie. Ar trebui luate măsuri in vederea promovării seriozității și profesionalismului in orice domeniu, da’ ce vb. eu aici, România post revoluționara...Cred ca ar trebui sa fiți puși pe liber majoritatea dintre cei care sunteți implicați in fenomenul fotbal de la revoluție încoace, inclusiv presa sportiva și tot clanul asta, pentru a spera la însănătoșirea fotbalului românesc. I Love You, HAGI! Cu tine am mai rămas.

zizu
zizu  •  06 Iulie 2019, 20:39
Postat de ticbis pe 06 Iulie 2019, 19:20

Si la ce-ti foloseste, atata timp cat Dinamo al tau nu se poate vinde nici macar pe 3 mil de euro, cu plata esalonata pe 3 ani??? Este o ineptie pe care intelectul tau n-o pricepe: cata vreme Steaua nu mai valoreaza nici doi bani, pentru ca e a statului, ce pretentii poti sa speri la Dinamo, care e tot a statului, concesionata pe termen nelimitat societatii in insolventa a lui Badea si cedata societatii falimentare a lui Negoita??? Daca tu ai impresia ca dupa aceasta solutie a justitiei in cazul Steaua, a crescut cota de interes a potentialilor investitori la Dinamo, esti dus cu pluta! Dimpotriva,toti bastanii, seicii si miliardarii rusi, turci, greci sau arabi se vor feri de Dinamo ca de ***. pentru ca au aflat ca in Romania, oricat ar investi intr-un club, statul, prin mana justitiei, ii poate lasa la fundul gol si sa fluiere a paguba!!! Acuma, nu am pretentia sa pricepi ce zic, ca nivelul tau de intelegere este evident, limitat!:) Tu insa, bucura-te de moment; ca alta ocazie ca asta in viata n-o sa mai ai!:)))

Ce legătură au inepțiile debitate de tine cu subiectul articolului?

blackseacoast
blackseacoast  •  06 Iulie 2019, 20:06

Imediat dupa 1990 cluburile departamentale trebuiau desfiintate si cu siguranta azi fotbalul romanesc traia in si cu demnitate. Din pacate nu s-a intamplat asta si avem ce avem,mizerie.Poate ca asta ne reprezinta pana la urma si chiar asta meritam.Poate ca viitoarele generatii vor intelege ca asta e un drum gresit si vor readuce demnitatea si bunul simt acasa la romani. Doamne ajuta!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează