FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

CSA Steaua are un nou antrenor: "Nu ne vom opri până nu ne vom îndeplini acest obiectiv"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2018 10:11

Comandatul CSA Steaua, Cristian Petrea, a anunțat că Ion Ion, tehnicianul care a pregătit echipa în sezonul recent încheiat, nu va mai fi antrenorul grupării militare.

Marius Lăcătuș, cel care a fost director tehnic, urmează să devină principalul echipei militare începând de sezonul viitor. 

"Am făcut un proiect pentru ca această echipă să ajungă în Liga 1, să joace pe stadionul Ghencea și nu ne vom opri până nu ne vom îndeplini obiectivul", a declarat Petrea. 

În vârstă de 54 de ani, "Fiara" se confundă cu istoria Stelei. A jucat la echipa roș-albastră între 1983 și 1990 și între 1993 și 2000. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
forumeer
forumeer  •  09 Iunie 2018, 12:56

Gata, hop si postacii jijisti. Pe la stadion pe cand, saraciilor, fcsb joaca cu sub o mie de pierduti la fiecare meci pe un stadion de 5t de mii de locuri! Voi mergeti mai des la palat decat la meciurile clonei fcsb, postacilor gen bosorogul impotent de anton pan. Pt a lamuri problema Steaua vs fcsb, e suficient sa vezi ce spune guru-ul spiritual al tuturor fecesebistilor: "Noi nu avem nicio legatura cu Steaua!". Forza CSA Steaua Bucuresti, unica Steaua!

rjka
rjka  •  09 Iunie 2018, 12:52

Stai ca au început fani lui jiji suporteri de finanțator sa behae cetățenilor stai in banca voastră ca sunteți cei mai penibili sustineti-va fîcîsîbîul și lăsați-l pe Lăcătuș pe voi nu va interesează fotbalul veniți doar pentru gigi la meciuri și atât .

104343947122875
Anton Pan  •  09 Iunie 2018, 12:49

Aceasta creație artificiala a cazarmii staliniste a armatei-CSA are ca obiectiv acoperirea abuzurilor si prejudiciilor produse de ofiteri smenari din Mapn si CSA, precum si racordarea lor la banii publici prin fotbal. Aceasta inițiativa ilegală, aberanta, abuziva se va întoarce in curând acolo unde este locul unei astfel de fantasme provenite din epoca ocupației sovietice, la Ghencea militar!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează