FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - RAPID FNG 10-0

CSA STEAUA - RAPID FNG 10-0 // VIDEO Roș-albaștrii au făcut spectacol + Incidente cu ultrașii în prim-plan!

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 octombrie 2019 17:03

CSA Steaua s-a distrat astăzi cu Rapid FNG (Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului), în meciul considerat derby-ul etapei a 9-a din Liga a IV-a București. Roș-albaștrii s-au impus cu un neverosimil 10-0!

Marcatorii echipei lui Daniel Oprița au fost Răsdan, de patru ori, Antohi, de două ori, Robu, de două ori, Enceanu și Băjenaru.

Meciul disputat în Berceni a beneficiat de o asistență remarcabilă pentru un meci de Liga 4. Aproximativ 1.300 de steliști au fost prezenți, aceștia având și opoziția celor 200 fani ai giuleștenilor.

Cum era de așteptat, incidentele n-au lipsit de la această partidă, vechile rivalității dintre grupurile de ultrași ale celor două echipe bucureștene ieșind din nou la suprafață. Meciul a fost oprit la un moment dat din cauza materialelor pirotehnice aruncate de galerii pe suprafața de joc.

Steaua, echipă care a ratat la limită promovarea în Liga 3 în ultimele două sezoane, se află pe locul secund în campionat, cu 27 de puncte, la egalitate cu ACS Bucharest United.

Meciul integral:

Vezi și: 

EXCLUSIV VIDEO // Mihai Stoica, mesaj pentru Florin Talpan: „FCSB e Steaua, n-are cum să fie alta!” » Ce argumente are

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1481084495321258
Nicolae Madalin-Marius  •  12 Octombrie 2019, 21:15

Asta este adevărata Steaua București!!!

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  12 Octombrie 2019, 18:33

Bravo băieți! Ce meci, ce atmosfera, ce spectacol! Elevii lui Miu și consilierului Oprița sunt la nivel L2 cel puțin, dar și acolo nu mulți le-ar putea face fata. Așa e când joci cu inima, pt culori și suporteri! deși scorul mi-ar permite mă abțin sa fac mișto de Rapid FNG, in ciuda bătăii încasate astăzi cred ca sunt cel mai bun Rapid din cele trei echipe cu acest cuvânt in denumire din L4. De asemenea remarc și numărul mare de suporteri rapidiști veniți in Berceni, chiar dacă avem diferențele noastre trebuiesc respectați pt dedicatia pt cauza lor, multe echipe de L1 neavând la un meci, și mai ales in deplasare atâția suporteri!

partea47mea
partea47mea  •  12 Octombrie 2019, 17:55

Lupta Steaua Bucuresti! Lupta daca ne iubesti!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează