FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

CSA Steaua recunoaște în premieră: "Da, nu avem voie să jucăm în Liga 1!"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2018 17:22

Noul comandant al CSA Steaua, Bixi Pompiliu Mocanu, a vorbit despre viitorul formației din Ghencea. A subliniat faptul că se vor face demersuri pentru ca echipa să poată promova în Liga 1, recunoscând că sub actuala formă e imposibil.

De asemenea, a vorbit și despre modul în care echipa ar putea dobândi oficial recunoașterea că e deținătoarea palmaresului istoric roș-albastru. 

"Cu echipa de fotbal dorim să facem promovare în Liga a 3-a, a 2-a şi apoi în Liga 1. Ne gândim de pe acum la Liga I, să putem asigura cadrul organizatoric pentru funcţionarea echipei. Ştim că nu poate funcţiona în subordinea directă a clubului", a zis Bixi Pompiliu Mocanu, conform TV Telekom Sport. 

...despre posibila îndepărtare a lui Florin Talpan: "Sunt de principiu să lucrez cu materialul clientului. Pe măsură ce mă voi lămuri vizavi de capacitatea fiecăruia dintre noi, o să iau măsurile necesare. Ca să schimbi ceva trebuie să ai cu ce să înlocuieşti".

...despre palmares: "Nu cred că se complică situația. Avem un consilier juridic-şef care face demersurile necesare astfel încât să poată duce lupta în instanţă pentru obţinerea palmaresului".

CSA Steaua are în acest moment o decizie favorabilă în privința mărcii și se înfruntă cu FCSB în instanță și pentru palmares. 

Bixi Mocanu a fost numit comandat al CSA în urmă cu două luni, în locul lui Cristian Petrea. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
merace
merace  •  18 Decembrie 2018, 22:07

Cand CSA Steaua o sa aiba si ea patron un fost puscarias cu bani garla, probabil o sa fie primita in Liga 1! :D

134063187313718
Sav Aronn  •  06 Decembrie 2018, 23:06

Colajul denatureaza mesajul.

catalynn
catalynn  •  06 Decembrie 2018, 22:57
Postat de alexbibirica1 pe 06 Decembrie 2018, 21:49

sectia de fotbal a UM02301 care se vrea a fi "echipa de fotbal" este infiintata in 2017 si cu asta am spus tot.

Asa ai facut si la Bac, ai spus tot si te-ai ales cu ***! :-)))) Domnul Mocanu are treaba cu fotbalul sau cu sefia unui club sportiv precum Bibirica cu matematica. Stim ca a fost exilat la CSA de catre seful sau, Zisu, si cum nu se pricepe la nimic pe linie sportiva si prin urmare nici nu vrea sa faca ceva aiurea si sa ajunga in fata Parchetului Militar prefera sa nu faca nimic in afara activitatilor de mentenanta precum toaletarea copacilor din curtea clubului, amenajarea parcarii, maturatul si alte din astea ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează