FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

CSA STEAUA // VIDEO Steliștii, entuziasmați de modernizările „Complexului Ghencea”: „Trebuie să ne ridicăm la nivelul bazei”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 18:51

Ștefan Iovan (59 de ani), legenda Stelei, Iulian Miu (43 de ani), antrenorul secund al roș-albaștrilor și Florin Răsdan (24 de ani), jucătorul formației din Liga 4, au comentat ultimele modernizări care au avut loc în „Complexul Ghencea”.

  • În 2020, Steaua își va disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul cu numărul 5 din „Complexul Ghencea”, căruia i s-a schimbat recent gazonul și i s-a construit o tribună de 1121 de locuri

Ștefan Iovan: „Avem o bază extraordinară. Echipa mare se mișcă foarte bine, Oprița face o treabă foarte bună acolo, a adus jucători experimentați și valoroși. Din toate punctele de vedere se vede o schimbare în bine pentru tot ceea ce înseamnă Steaua. Rămâne ca noi, cei care ne ocupăm aici de fotbal, să ajungem la nivelul bazei de pregătire”.

Iulian Miu: „S-au făcut aceste eforturi destul de mari. Așteptăm suporterii să vină la meciuri. Nu numai pe cei din galerie, ci și oamenii de rând care sunt steliști”.

Florin Răsdan: „A fost o vacanță bună, dar deja m-am plictisit acasă. Chiar am slăbit în această perioadă, nu am mai pus kilograme. Am fost copil de mingi al Stelei, am fost la multe meciuri din postura de suporter, iar visul meu este să joc pe stadionul Ghencea, si sper să reușesc asta în Liga 3”.

20 de goluria reușit Florin Răsdan în acest sezon de Liga 4 pentru CSA Steaua

  • Sursă: Steaua TV

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a emis un comunicat prin care a dorit să aducă la cunoștință fanilor îmbunătățirile aduse terenurilor 4 și 5 din „Complexul Ghencea”, refacerea parțială a sistemului de iluminat al incintelor aleilor și achiziționarea mai multor facilități pentru suporteri. (Toate detaliile AICI)

Steaua ocupă primul loc al clasamentului din Liga 4, cu 48 de puncte acumulate din tot atâtea posibile. Roș-albaștrii se vor reuni pe 14 ianuarie.

vezi și:

FCSB a demolat-o pe Steaua în sondajul Gazetei, Marius Lăcătuș reacționează: „Numărul suporterilor noștri va crește”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
kordell
kordell  •  10 Ianuarie 2020, 05:02

Iata unde merg banii dumneavostra din taxe si impozite dragi romani !

229577630783922
Nicola Gigi-Romeo  •  10 Ianuarie 2020, 02:49

Forza Steaua!

104459837173638
Dinu Stefan  •  10 Ianuarie 2020, 01:24

domnule motzatzei,dar biserica in incinta stadionului,nu ati pus ?! dar sifonarie ?! spritz merge de vara ! armata are echipa de fotbal...in liga a 4-a ...de amatori !!! intrebare:cand echipa va promova(in 4 cincinale) din liga a 4-a,in liga a 2-a....profesionista,ce se va intampla cu stadionul construit de CNI din bani publici,va ramane armatei(institutie a statului),sau va fi cedat echipei profesioniste din liga a 2-a(entitate privata),pe o perioada de 99 de ani ?! sa se dea stadioane la tot cartierul....!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează