LIGA 4  ·  STEAUA

Cum vrea Florin Talpan să se numească noua arenă din Ghencea

Miercuri, 06 Mai, 23:12

Juristul Florin Talpan vrea ca arena din Ghencea să poarte numele „Steaua” și exclude varianta ca FCSB să joace acolo. 

Arena din Ghencea e aproape de finalizare, iar în jurul ei apar mai multe controverse. Nume importante din istoria clubului opinează că stadionul ar trebui să poarte numele lui Emeric Jenei, antrenorul care a dus Steaua spre cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc, câștigarea Cupei Campionilor în 1986. 

Florin Talpan: „Stadionul să se numească Steaua București”

„M-a amuzat ca pe unii i-a supărat ideea că noul stadion ar putea purta numele meu. Pe mine m-a flatat această propunere. Însă, în opinia mea, acest stadion ar trebui să poarte numele de stadionul Steaua București, pentru continuarea istoriei Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, pentru păstrarea numelui și a mărcii”, a declarat Florin Talpan pentru Prosport. 

Talpan nu vrea altă echipă în Ghencea

Gigi Becali a renunțat la ideea ca FCSB să joace pe noul stadion din complexul Ghencea. Florin Talpan a vorbit despre utilizarea noilor facilități. 

„Stadionul Steaua va fi folosit de către Clubul Sportiv al Armatei Steaua București. Sportivii noștri se vor antrena și vor juca pe acest stadion iar suporterii noștri vor urmări meciuri pe el. Sper ca și personalul administrativ în totalitate să își desfășoare activitatea în incinta noului stadion Steaua București deoarece actualul sediu este foarte vechi”, a explicat Talpan potrivit aceleași surse.

VIDEO / Imagini noi de la stadionul Ghencea. Scaunele s-au montat în proporție de 80% și se montează panourile de sticlă

Citește și alte știri despre CSA Steaua:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (54)

bigbolo  •  07 Mai 2020, 21:43
Postat de liviuemil pe 07 Mai 2020, 15:18

Talpane, vezi ca te-a cautat nenea covit19 pe acasa dar nu te-a gasit. Trebuie sa semnezi pentru un pachet. Unde sa-l lase???

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1923rapidgiulesti  •  07 Mai 2020, 15:59

Cu siguranta Valentin Ceausescu ar trebui sa se numeasca,sta la baza celor mai importante succese...

liviuemil  •  07 Mai 2020, 15:18

Talpane, vezi ca te-a cautat nenea covit19 pe acasa dar nu te-a gasit. Trebuie sa semnezi pentru un pachet. Unde sa-l lase???

Vezi toate comentariile (54 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1