FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

Cum vrea Florin Talpan să se numească noua arenă din Ghencea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2020 23:12

Juristul Florin Talpan vrea ca arena din Ghencea să poarte numele „Steaua” și exclude varianta ca FCSB să joace acolo. 

Arena din Ghencea e aproape de finalizare, iar în jurul ei apar mai multe controverse. Nume importante din istoria clubului opinează că stadionul ar trebui să poarte numele lui Emeric Jenei, antrenorul care a dus Steaua spre cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc, câștigarea Cupei Campionilor în 1986. 

Florin Talpan: „Stadionul să se numească Steaua București”

„M-a amuzat ca pe unii i-a supărat ideea că noul stadion ar putea purta numele meu. Pe mine m-a flatat această propunere. Însă, în opinia mea, acest stadion ar trebui să poarte numele de stadionul Steaua București, pentru continuarea istoriei Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, pentru păstrarea numelui și a mărcii”, a declarat Florin Talpan pentru Prosport. 

Talpan nu vrea altă echipă în Ghencea

Gigi Becali a renunțat la ideea ca FCSB să joace pe noul stadion din complexul Ghencea. Florin Talpan a vorbit despre utilizarea noilor facilități. 

„Stadionul Steaua va fi folosit de către Clubul Sportiv al Armatei Steaua București. Sportivii noștri se vor antrena și vor juca pe acest stadion iar suporterii noștri vor urmări meciuri pe el. Sper ca și personalul administrativ în totalitate să își desfășoare activitatea în incinta noului stadion Steaua București deoarece actualul sediu este foarte vechi”, a explicat Talpan potrivit aceleași surse.

VIDEO / Imagini noi de la stadionul Ghencea. Scaunele s-au montat în proporție de 80% și se montează panourile de sticlă

Citește și alte știri despre CSA Steaua:

VIDEO A apărut tabela pe Ghencea! „Sper că aceste imagini vă încântă” + Noutate absolută: tribună la jumătate și plexiglas pentru a nu obtura biserica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (55)
144258713378047
Popa Virgiliu  •  03 Iunie 2020, 09:14

Respectivul stadion aparține de facto echipei Steaua București. Această echipă n-a încetat nicio clipă să existe, începând cu anul 1947, anul înființării sale. Istoria nu poate fi scrisă "pe genunchi" și nici mistificată după bunul plac al unor speculanți de chichițe juridice! Suporterii adevărați, sănătoși mental, știu că Steaua este una singură și ea va juca, cu siguranță, pe noul stadion din cartierul Ghencea... Fcsb= Steaua !

bigbolo
bigbolo  •  07 Mai 2020, 21:43
Postat de liviuemil pe 07 Mai 2020, 15:18

Talpane, vezi ca te-a cautat nenea covit19 pe acasa dar nu te-a gasit. Trebuie sa semnezi pentru un pachet. Unde sa-l lase???

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  07 Mai 2020, 15:59

Cu siguranta Valentin Ceausescu ar trebui sa se numeasca,sta la baza celor mai importante succese...

Vezi toate comentariile (55)
Comentează