FOTBAL  »  LIGA 4  »  CONFLICT

VIDEO Scandal general în Mehedinți, la un meci din Liga 4 » Oficialii celor două echipe și-au împărțit pumni și picioare: „Bine că nu s-a folosit și bara de metal”

Decebal Eșelnița și Victoria Strehaia, echipe din județul Mehedinți, au remizat, duminică, scor 1-1, într-o partidă din runda cu numărul 6 a Ligii a patra
Decebal Eșelnița și Victoria Strehaia, echipe din județul Mehedinți, au remizat, duminică, scor 1-1, într-o partidă din runda cu numărul 6 a Ligii a patra

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 15:35 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 15:59

Decebal Eșelnița și Victoria Strehaia, echipe din județul Mehedinți, au remizat, duminică, scor 1-1, într-o partidă din runda cu numărul 6 a Ligii a patra. La finalul meciului a izbucnit un adevărat scandal între jucătorii și oficialii celor două formații. 

Duminică, 15 octombrie, Decebal Eșelnița a primit vizita celor de la AS Strehaia, într-o partidă din Liga 4. Imediat după fluierul de final a izbucnit un scandal general între jucătorii și oficialii celor două grupări. 

Gigi Becali s-a împăcat cu Edi Iordănescu: „M-a sunat băiatul să-mi explice situația”. Ce se întâmplă cu Darius Olaru
ROMÂNIA - ANDORRA 4-0
Gigi Becali s-a împăcat cu Edi Iordănescu: „M-a sunat băiatul să-mi explice situația”. Ce se întâmplă cu Darius Olaru

VIDEO. Bătaie generală la finalul meciului dintre Decebal Eșelnița și Victoria Strehaia

Într-o filmare postată pe pagina de Facebook „Săptămâna mehedițeană” se poate vedea cum un bărbat se duce chitit să-l lovească pe un altul, moment în care spiritele se încing. 

A urmat o bătaie generală, jucătorii și oficialii celor două echipe lovindu-se cu pumnii și picioarele. În videoclip se poate observa cum un bărbat ia în mână o bară metalică, obiect care nu a fost însă folosit în cele din urmă.

„Pumni și picioare împărțite între oficiali și jucători ai echipelor Victoria Strehaia și Decebal Eșelnița! Bine că nu s-a folosit și bara de metal, fiindcă acum am fi vorbit probabil despre o tragedie pe terenul de fotbal!” a notat sursa citată. 

În clasamentul primei serii din Liga 4, Decebal Eșelnița ocupă locul 9, cu 4 puncte adunate în 5 meciuri, în timp ce Victoria Strehaia e pe patru în clasament, cu 10 puncte în cont. Lider e CS Drobeta 2024, care are maxim de puncte după primele 5 etape. 

Scandal general în Mehedinți, la un meci din Liga 4 » Oficialii celor două echipe și-au împărțit pumni și picioare: „Bine că nu s-a folosit și bara de metal”
Clasamentul primei serii din Liga 4. Foto: Captură AJF Mehedinți

Citește și: 

Decizia de la Curtea de Apel în procesul pentru palmaresul Stelei

Fratele lui Edi Iordănescu a marcat în victoria clară obținută de CS Dinamo în Liga 3 » Meciul s-a disputat în „Ștefan cel Mare”, cu Florin Bratu și Ionel Dănciulescu printre spectatori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
GardaIosefina
GardaIosefina  •  16 Octombrie 2023, 17:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează