FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID 1-3

Dragomir, dezvăluiri înfiorătoare după CSA Steaua - Academia Rapid: "Mi-au venit copiii acasă cu ochii umflați! Toată ziua i-am rugat să nu se ducă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 20:46

Dumitru Dragomir a povestit că fiul și nepotul său au avut de suferit după incidentele de la meciul CSA Steaua - Academia Rapid, scor 1-3, din Liga a 4-a.

"Acum toți îmi dau dreptate cu «legea Dragomir» (n.r. legea 4). Legea e perfectă, dar nu se respectă. Huliganii nu trebuie să aibă acces pe stadion, nu sunt mulți, credeți-mă. Jandarmeria are tabele cu pozele lor. Nu sunt mulți, tinerii se iau după ei. Jandarmeria a acționat perfect, potrivit legii.

Fiul meu a fugit din stadion în minutul 35. Și el și nepotul meu au venit acasă cu ochii umflați de la gazele lacrimogene. Toată ziua le-am spus să nu meargă pentru că știam că așa va fi. Nu mă credea. Mă oftic că nu mă mai consultă cei care conduc acum, eu am experiență și știam ce trebuie făcut", a declarat Dragomir la Radio Sport 1.

...despre alegerile FRF: "Am stat de vorbă cu mai mulți oameni din lumea fotbalului și vă spun că Pușcaș va intra în turul doi. Sunt în continuare convins că politicul îl sprijină pe Lupescu și serviciile pe Burleanu. Dacă aș alege, l-aș vota pe Pușcaș".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  16 Aprilie 2018, 12:12

@catalynn - ”... provocari fcsbiste... Orice stelist cand vede un banner cu fcsb = Steaua e mai rau decat daca ii dai foc la casa si ii omori familia, vine peste tine cu tot ce are! ... pt fcsbisti avem ura pura si nicio urma de respect! ...e noaptea mintii ca ai nostri sa ajunga pana in peluza... cea mai mica scanteie putea declansa infernul! Repet: Doamne Fereste de mai rau!” Băiete, am crezut că-ți trece, dar e clar că ești incurabil. Nu-ți doresc decât ca atunci când îți vin pandaliile și te pălește noaptea minții... să dai de unul cât mine...

sexilian
sexilian  •  16 Aprilie 2018, 08:51

bietu mitica,borfasul asta e in stare sa-si faca seama ca nu-l consulta nimeni,lasa ca dumnezeu nu doame si-l v-a ajuta sa se protejeze intr-o puscarie,la multi ani.........

zagna
zagna  •  16 Aprilie 2018, 08:11

Sa te duci la un spectacol pregătit sa te bati , sa distrugi,sa înjuri, sa dai foc... Ăștia sunt talpanisti nu steliști!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează