FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID

E plătit de Dinamo, dar a jucat în tricoul Rapidului azi! Critică dur însă Academia Rapid: "Se va desființa!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 17:27

Prezent la evenimentul "Campionii din Oțel" de la Galați, meci care marchează retragerea lui Daniel Florea, Dănuț Lupu a vorbit despre situația de la Rapid. 

Fostul mijlocaș central a jucat la acest eveniment chiar în tricoul Rapidului, formație la care a evoluat în cariera de fotbalist în 3 rânduri.

Atacă Academia Rapid, formație adoptată de mulți dintre suporteri și care ocupă locul 3 în Liga a 4-a, după CSA Steaua și AS Tricolor. În schimb, crede că adevăratul Rapid este cel care ocupă locul 6 în această ligă și poartă denumirea de AFC Rapid.

"O spun cu durere şi nu aş vrea să se întâmple acest lucru, dar tare mi-e că Academia se va desfiinţa şi nu va promova. Aşa bănuiesc eu. În primul rând, nu mi se pare normal.

Ori faci echipa Rapidului, care a fost echipa Rapidului, şi nu o Academie. Academia nu e Rapid. Eu nu pot afirma asta. Rapid sunt ceilalţi, care-s amărâţi. Cei de la Rapid au fost toată viaţa amărâţi", a spus Dănuţ Lupu la TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  28 Ianuarie 2018, 21:29

Pana la urma, Rapidul e ala langa care vin suporterii ori pana acum cei mai multi suporteri sustin Academia Rapid...AFC Rapid se va desfiinta...

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  28 Ianuarie 2018, 00:53
Postat de jack_the_stripper pe 27 Ianuarie 2018, 20:37

Dar macar nu mai sunt singuri impotriva tuturor, ca s-au inmultit: o academie :-) , o miscare, un ”adevarat” (garantat Lupu!). Adevărat care tot clona e...

Cata perspicacitate, ma emotioneaza!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  27 Ianuarie 2018, 20:37

Dar macar nu mai sunt singuri impotriva tuturor, ca s-au inmultit: o academie :-) , o miscare, un ”adevarat” (garantat Lupu!). Adevărat care tot clona e...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close