FOTBAL  »  LIGA 4  »  FCSB

EXCLUSIV A venit de la FCSB și e decis să o încurce pe CSA Steaua: "Nu aș accepta vreodată ofertă de la Lăcătuș"

Articol de - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 08:46

Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri că-și dorește ca CSA Steaua să nu promoveze din Liga a 4-a după ce echipa Armatei i-a luat numele, sigla și o parte din suporteri.

Unul dintre oamenii care-i pot îndeplini visul lui Gigi Becali vine chiar de la FCSB. Alexandru Petre e antrenor cu portarii la grupele născute în perioada 2003-2011 de la FCSB și apără poarta Tricolorului din Liga a 4-a de o jumătate de an.

Goalkeeperul e om de bază la formația de pe locul 3 și ar putea fi titular în această seară când Tricolor va întâlni pe teren propriu CSA Steaua, de la ora 17:00, pe stadionul Rocar. Alexandru Petre a vorbit cu GSP despre partida de astăzi.

- Alex, simți în vreun fel rivalitatea asta dintre FCSB și CSA în meciul din Liga a 4-a?
- Nu , nu se simte nicio rivalitate. Fiecare are dreptul la alegere, la libera opinie, fiecare susține ce echipă își dorește. Nu consider o rivalitate între FCSB și CSA pentru că vorbim de un alt nivel. Aici este Liga 4 și majoritatea băieților vin de plăcere să mai scape de monotonia de zi cu zi .

- Ce așteptări ai de la meciul cu CSA de azi?
- Noi la fiecare meci ne-am dorit cele 3 puncte. Cu siguranță și azi ne dorim să facem o figură frumoasă să arătăm că nu suntem întâmplător pe podium. Repet, venim de plăcere și cred că până acum ne-am descurcat foarte bine având în vedere ce buget au cele două echipe din fața noastră (n.r. Academia Rapid și CSA Steaua).

- Ce spun colegii tăi de la FCSB despre faptul că tocmai tu poți încurca CSA să promoveze în Liga a 3-a?
- Chiar ieri ne-am amuzat puțin pe tema asta, dar nu am apucat să discutăm foarte multe deoarece am avut meciuri în campionat . Mi-au spus că sunt alături de colegul lor. Oricum, FCSB e Steaua.

- În play-off dacă ar depinde de meciul vostru calificarea CSA-ului la baraj te-ai da la o parte?
- Nu! Cum să fac așa ceva ? Pe mine unul nu mă interesează cine promovează . Cu siguranță vom încerca să jucăm cât mai bine cu fiecare echipă pe care o vom întâlni în play-off și dacă vom avea ocazia să încurcăm CSA, da, o vom face.

- Ce spui despre rivalitatea asta dintre Gigi Becali și CSA?
- Cred că domnul Gigi Becali are treburi mult mai importante decât să se intereseze de Liga 4. Echipa noastră, FCSB cum îi spuneți voi, se luptă la titlu și sper din tot sufletul că va câștiga. În rest, noi ne dorim să câștigăm cu CSA pentru că așa e normal.

"N-aș accepta o ofertă de la CSA"

- Dacă ai fi remarcat de Lăcătuș ai accepta să rămâi antrenor la FCSB și să aperi poarta lui CSA?
- Nu aș accepta asa ceva, am ales acest drum al antrenoratului, sunt încă la început și îmi doresc să progresez, mai ales că am șansa să antrenez la clubul pe care îl susțin de mic copil. Liga 4 pentru mine înseamnă o mișcare de 2 ore și nimic mai mult.

- Ai obținut performanțe cu copiii pe care-i pregătești?
- Sunt de 8 luni alături de acești copi și totul decurge foarte bine. Portarii pe care îi antrenez sunt la început de drum, toți au reale calități. Mulți dintre ei au reușit să câștige trofee cu echipa, dar și individuale. Ei trebuie să muncească în continuare și să lupte pentru visul lor. Atâta timp cât nu vor renunța nu au cum sa dea greș.

- Ce-ți dorești în viitor pe plan profesional?
- Cu siguranță îmi doresc să ajung la un nivel cât mai înalt, dar mai e de muncit. Sunt încă la început de drum. Am lângă mine niște colegi cu o experiență mare în antrenorat de la care am multe de învățat și, treptat, cu multă muncă și răbdare, am încredere că voi reuși să ajung la un nivel înalt. În momentul de față sunt foarte fericit că am șansa de a antrena la cel mai important club din România .

clasament
* Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
* Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
* În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  07 Aprilie 2018, 11:48
Postat de observator_federal pe 07 Aprilie 2018, 11:10

Se abuzează în articol de utilizarea denumirilor CSA și FCSB... Atäta doar că în loc de C.S.A. se putea scrie - justificat! - Clubul Sportiv al Armatei, pe când înșiruirea de consoane "FCSB" este absolut goală de sensuri... Dintre cele două, Steaua e numai una ;)

O nouă observație federală... Dar ce ne facem, că ”înșiruirea de consoane absolut goală de sensuri” are un palmares de 9 victorii și 2 remize (golaveraj 22-7) cu înșiruirea de două consoane și o vocală absolut plină de... ifose...

becalilegionarul
becalilegionarul  •  07 Aprilie 2018, 11:30

Degeaba incercati sa impartiti suporterii pt ca echipa infractorului dovedit si incarcerat va disparea oricum, urmeaza perversa de 37 de mil de la Talpan cu dedicatie pt gigica The Albanian! Dupa care decisiva cu palmaresul si v-am poopat! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  07 Aprilie 2018, 11:10

Se abuzează în articol de utilizarea denumirilor CSA și FCSB... Atäta doar că în loc de C.S.A. se putea scrie - justificat! - Clubul Sportiv al Armatei, pe când înșiruirea de consoane "FCSB" este absolut goală de sensuri... Dintre cele două, Steaua e numai una ;)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează