FOTBAL  »  LIGA 4  »  PLAY-OFF

EXCLUSIV AMFB vrea cuplaj pe Arena Națională » Când se decide unde se joacă derby-ul Steaua - Rapid

Articol de GSP - Publicat joi, 31 mai 2018 11:00

Duminică, 3 iunie, va avea loc ultima etapă din play-off-ul Ligii a 4-a și se va juca derby-ul CSA Steaua - Academia Rapid.

AMFB nu a anunțat oficial stadionul pe care se va disputa ultima etapă, dar dorește ca ambele meciuri, FC Dinamo - AS Tricolor și CSA Steaua - Academia Rapid, să se joace pe Arena Națională. Potrivit surselor GSP.RO s-a făcut o adresă către administratorul Arenei Naționale pentru a se afla dacă stadionul este disponibil în acea zi. ALPAB a răspuns către AMFB că Arena Națională poate fi închiriată pe 3 iunie, dar în acest moment nu s-a făcut un contract între cele două părți.

Costul închierii Arenei Naționale ar fi de 13.000 de euro plus TVA, la care se adaugă 10.000 de euro pentru folosirea instalațiilor. În această sumă nu intră firma de pază, asistența medicală și alte servicii, acestea fiind plătite separat. Un anunț oficial ar urma să fie făcut astăzi după-amiază. 

CSA Steaua este la 3 puncte de Academia Rapid și trebuie să câștige meciul direct pentru a promova.

CLASAMENTUL ACTUALIZAT DIN PLAY-OFF

1. Academia Rapid 9 puncte, 2 meciuri
2. CSA Steaua 6 puncte, 2 meci
3. FC Dinamo 1 punct, 2 meci
4. AS Tricolor 1 punct, 2 meciuri

Rapid a intrat în play-off cu 3 puncte
CSA Steaua cu 2 puncte
AS Tricolor cu un punct
FC Dinamo cu 0 puncte

CUM SE PROMOVEAZĂ: Câștigătoarea play-off-ului va disputa meciul de baraj pentru promovarea în Liga 3-a cu învingătoarea din județul Giurgiu.  

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  31 Mai 2018, 12:44

Despre ce...”instalații” de 10 000 de euro, ar fi vorba ? Adică se închiriază doar gazonul , nu și tribunele, toaletele , celelalte spații comune ? Dacă da , trebuie plătit separat pentru apă și curent....10 000 de euro ! În spațiile unde funcționează firma de catering (a cui o fi !?), apa și energia sunt plătite de aceștia ??!! Mă îndoiesc !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează