FOTBAL  »  LIGA 4  »  LITIGIU

EXCLUSIV Avem documentele din litigiul CSA Steaua - Academia Rapid! Reacție furibundă a lui Talpan: "Am grijă ca AMFB și FRF să fie celebre!"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iunie 2018 17:15

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia documentelor din litigiul CSA Steaua - Academia Rapid, în care Florin Talpan contestă dreptul de joc al câtorva fotbaliști ai giuleștenilor: Ionuț Voicu, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Marian Vlada și Petre Goge.

AMFB a respins contestația juristului CSA, însă decizia nu e definitivă. Talpan nu se oprește și are de când să meargă departe cu demersul său.

"Pentru mine există doar două soluții, promovarea în Liga a 3-a sau locul din Liga 1. Nimeni nu mă poate opri, am făcut recurs la AMFB, apoi la FRF și TAS. Dacă nu ne dau dreptate, AMFB și FRF vor deveni celebre în toată lumea. Mă asigur de asta.

Domnul Burleanu trebuie să realizeze că situația fotbalului românesc este în cădere liberă. Cum poate să fie numiți în comisii oameni care nu cunosc codul de procedură civilă?

Din această cauză legislația sportivă este la pământ. Domnul Burleanu trebuie să realizeze că pot să fac mai mult pentru fotbalul românesc. Trebuie să ieșim din mocirlă!", a zis Florin Talpan pentru GSP. 

  • Rapid a câștigat play-off-ul pentru Liga a 4-a și va juca baraj pentru promovarea în Liga a 3-a.  CSA Steaua a terminat pe locul 2 sezonul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
epon
epon  •  08 Iunie 2018, 09:12

Sa-i spuna cineva astuia ca un gram de minte nu are. Degeaba se lupta sa promoveze , si chiar daca va reusi se va opri in B. Este foarte clar de la UEFA echipele departamentale nu vor putea evolua in prima liga.

klucian2222
klucian2222  •  08 Iunie 2018, 08:07

Armata și Talpan se fac de râs. Ei rezolva fotbalul la tribunal nu pe teren. Când o sa primească și banii de la Gigi, vreo 3000 4000 euro pe an cât a produs marca în ultimii ani la ei, atunci se pune lacătul la csa

stoichkov10
stoichkov10  •  08 Iunie 2018, 01:06
Postat de mushu23 pe 07 Iunie 2018, 18:15

Fara niciun pic de ironie, domnul Talpan nu ar trebui sa fie jignit. Omul are probleme mari de ordin medical si suntem inumani daca ne batem joc si jignim un om cu probleme mintale. El ar trebuit ajutat si nu blamat de societate

"blamat de societate"? din contra. prostalai ca tine tine "societatea " pe.loc

Vezi toate comentariile (26)
Comentează