FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV CSA Steaua a ochit un loc în Liga a 3-a » Schema prin care steliștii vor să promoveze

Articol de , - Publicat marti, 10 iulie 2018 11:17

CSA Steaua ar încerca să le ia locul în eșalonul trei celor de la CSO Bragadiru, club aflat în impas.

CSA Steaua nu se lasă. Deși a pierdut Liga a 4-a București în fața Academiei Rapid și a ratat prezența la barajul cu Singureni, clubul Armatei râvnește la o poziție de Liga a 3-a. Iar surse din club susțin că șefii ar fi pus ochii pe CSO Bragadiru. Clubul din Ilfov a promovat pe teren după 1-1 și 4-2 cu Abatorul Slobozia, campioana județului Ialomița, însă nu ar avea suficiente resurse pentru a continua la nivelul următor. 

"Nu mai pot ține singur echipa"

Contactat de GSP, conducătorul ilfovenilor a negat că ar fi fost căutat de CSA, însă recunoaște că echipa sa se confruntă cu probleme financiare. "Chiar nu am vorbit cu nimeni de la Steaua. Eu aștept răspuns de la niște sponsori, pentru că eu, singur, nu mai pot să țin echipa", a declarat Constantin Grecu, președintele grupării din Bragadiru.

Din aceste motive, conducerea lui CSO a sistat, până acum, și discuțiile cu antrenorul ori cu jucătorii privind noul sezon. Chiar dacă fuziunile nu mai sunt acceptate în fotbalul românesc, dacă echipa din Bragadiru s-ar retrage, Steaua ar putea ocupa un loc vacant în L3 în urma unei decizii a FRF. 

Al doilea Bragadiru de împrumut

În 2002, AEK București, proaspăt promovată în prima ligă, era mutată de Toni Doboș la Timișoara și devenea Poli AEK Timișoara. Fosta AEK București era chiar Fulgerul Bragadiru, mutată în Capitală de afaceristul Gheorghe Florea. Fulgerul a fost, practic, prima echipă ilfoveană promovată în L1, cu ani înainte de Otopeni, Brănești, Chiajna sau Voluntari. 

Steliștii așteaptă decizia

CSA Steaua va afla azi decizia FRF în cazul contestației dreptului de joc al celor cinci jucători de la Academia Rapid care au evoluat în play-off contra roș-albaștrilor. Mai mulți fani se vor întâlni la Casa Fotbalului în jurul orei 12:00. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
thirteen
thirteen  •  10 Iulie 2018, 16:29

Daca Bragadiru nu are resurse si nu poate merge in L3 atunci merge echipa cu care a dat barajul Abatorul Slobozia....ce sa caute clona CSA in L3? Ce naiba de promovare frauduloasa ar fi asta? Bleahh ...numai la magarii le sta capu.

indolentu
indolentu  •  10 Iulie 2018, 15:33
Postat de Manu Ion pe 10 Iulie 2018, 14:45

Clonele ar trebui sa dispara.Suge bani statului fraudulos !!!! De unde au 300000 mii euro buget aceasta clona numita csa steaua ?????

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

martinpen
martinpen  •  10 Iulie 2018, 15:11
Postat de Manu Ion pe 10 Iulie 2018, 14:45

Clonele ar trebui sa dispara.Suge bani statului fraudulos !!!! De unde au 300000 mii euro buget aceasta clona numita csa steaua ?????

La ce buget primeste armata, buget aprobat de prietenii tai (daca ai fost la vot) 300.000 e putin. Ca idee, bugetul se administreaza intern, deci daca cei de la Armata au considerat ca le ajung banii pentru fotbal, bravo lor, sunt buni gospodari... Sau acum o sa se trezeasca vreun istet sa interzica Armatei sa aiba echipa de fotbal ? La fel poate face orice institutie, mai ales Primariile din alte orase... Dar ei prefera sa isi puna tabla pe acoperis...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează