FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

EXCLUSIV De ce Steaua nu e televizată în Liga a 4-a: "Rapid dă bani, noi nu" + Reacția AMFB

Articol de - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 11:33

La începutul sezonului de Liga a 4-a din București televiziunile de sport Digi și Telekom s-au interesat pentru preluarea drepturilor de la CSA Steaua și Academia Rapid.

Drepturile de televizare ale acestor echipe aparțin Asociației Municipale de Fotbal București.

Cei de la Steaua au fost și ei de acord ca Digi să le transmită meciurile, însă oficialii roș-albaștrilor susțin că le-au fost ceruți din partea AMFB 1.500 de euro pentru fiecare meci transmis. Până la urmă doar giuleștenii au avut privilegiul de a avea meciurile transmise în direct pe Telekom.

"Noi am vrut ca meciurile noastre să se televizeze, dar AMFB-ul când ne-am înscris ne-a dat un formular, știam despre ce e vorba, în care scria că toate drepturile sunt cedate lor. Ok, sunt cedate, dar aici a intervenit problema! Cei de acolo ne cereau 1.500 de euro pe meci pentru a fi televizat. Noi n-avem de unde să le dăm, că nu avem capitol bugetar să plătim așa aiurea. AMFB spune că atât îi dă Rapid pe meci. Foarte bine, televizează-i pe ei!", a declarat un oficial al Stelei pentru GSP.ro.

De altfel, pe forumurile steliștilor a fost dezbătută în nenumărate rânduri problema netelevizării meciurilor echipei favorite. Aceștia-și doreau s-o vadă pe Steaua și la TV, mai ales că la meciurile de pe teren propriu nu pot veni decât maxium 2.000 de suporteri, iar în deplasare majoritatea arenelor au 2-300 de locuri.

Președintele AMFB, Marian Lumânare, se apără: "E adevărat că noi avem drepturile de televizare, dar dânșii (n.r. CSA Steaua) nu vor să televizeze nici măcar online. Sincer, a fost o discuție la începutul sezonului referitoare la banii pentru fiecare meci, dar nu mai știu. Eu am delegat pe cineva să negocieze la începutul sezonului, dar cei de acolo n-au vrut să transmită meciurile.

Mă surprinde faptul că ei invocă acest lucru, că le-a cerut AMFB 1.500 de euro și de-asta nu au televizat dânșii, care anunțau un buget de 300.000 de euro la începutul sezonului. S-au potihnit la 1.500 de euro. E strict confidențial contractul cu Rapid. Și dacă se primesc bani, ce bani se primesc? E o sumă stabilită în Comitetul Executiv și am stabilit să nu o facem publică".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (88)
112542922815813
Valy Ciocea  •  02 Noiembrie 2017, 08:53
Postat de zecs93 pe 02 Noiembrie 2017, 01:33

Eu stiu ca daca nu se incumeta nimeni sa cumpere palmaresu acum la termenu care va fi licitatia, suma aia de 4 milioane va scadea pentru ca nu exista un cumparator, nu da nimeni 4 milioane sa -le plateasca creditorilor alora de MOraru si companiei sale de apa plata banii aia, pai aia sunt bani pentru ingroparea Rapidului ?? Mai trec 4-5 licitatii din astea si suma va ajunge la 500 de mii iar atunci primaria va cumpara palmaresu, o sa vezi !!!

atunci de ce Becali nu poate cumpara cu o suma mai mica pt ca au trecut atatia ani cu sau fara licitatii.

alb.visiniu.nuedevanzare
alb.visiniu.nuedevanzare  •  02 Noiembrie 2017, 08:35

Sarac cu duhul esti asa ca nu vom avea o discutie pe tema asta. Diferenta este ca Rapid se sustine si plateste din SPONSORIZARI si FONDURI PRIVATE,la csa desi au anuntat un buget de 300000 de euro nu au venit BANII. Dar este foarte greu pentru unii ca tine sa vada de propriul nas,asa ca da i cu insultele incontinuare ca te pricepi mai bine...Apropo ce zicea i ca esti?

jackies
jackies  •  02 Noiembrie 2017, 01:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (88)
Comentează