FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACCIDENTĂRI

EXCLUSIV / FOTO 3 jucători de la AFC Rapid au ajuns la spital! Unul are dublă fractură de tibie și peroneu: "A leșinat când a văzut cum îi atârnă piciorul"

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 15:48

AFC Rapid a câștigat ieri meciul din deplasarea de la Romprim, din Liga a 4-a, scor 5-1, însă giuleștenii au avut pierderi foarte importante.

Trei dintre fotbaliștii lui Andrei Anghel Constantinescu au ajuns la Spitalul Sfântul Ioan după meci cu probleme foarte grave.

Costi Berechet (23 de ani) va lipsi cel puțin 6 luni după o dublă fractură de tibie și peroneu, Milaș Vuk și-a distrus ligamentele de la gleznă și va sta departe de teren 3 luni, iar căpitanul Narcis Ioniță a ajuns la spital cu probleme la bazin.

"A fost măcel în adevăratul sens al cuvântului. După ce am ajuns la spital, acolo a venit și unul dintre jucătorii de la Romprim, care a leșinat pe teren când a văzut în ce hal arăta Costi Berechet. A rămas șocat când a văzut cum îi atârna piciorul lui Costi.

Nu avea nici măcar o sticlă de apă, dar i-am adus tot noi. L-am tratat sportiv, ca pe un coleg aflat la greu. Poate e o lecție pentru acea echipă. L-am întrebat ce s-a întâmplat de au fost atât de duri și mi-a spus. «Nu i-am văzut niciodată atât de agresivi.» Acum să vedem ce se întâmplă cu băieții mei. Pe lângă cei trei accidentați, am alți doi jucători suspendați, să vedem cum voi încropi o echipă pentru meciul de sâmbătă cu Academia Rapid", a declarat Andrei Anghel Constantinescu, în exclusivitate pentru GSP.RO.

berechet
Costi Berechet după meciul de ieri // Foto: 1923.ro

REZULTATELE ETAPEI A 5-A DIN LIGA 4

rezultate

CLASAMENT

clasament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
sexilian
sexilian  •  27 Septembrie 2017, 20:51

nu cumva cel care a faultat e ruda cu *** de lacatus mare specialist in rupturi,numai el stia ca nimeni altul sa nenoroceasca oameni,o bestie .........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  27 Septembrie 2017, 19:04

Pfffff .... asa ceva nu poti dori nici macar celui mai mare dusman. Unde mai pui ca si-au rupt picioarele pt o echipa care din cate se pare nu va termina nici macar turul. Multa sanatate si recuperare deplina!!!

ucluj2011
ucluj2011  •  27 Septembrie 2017, 16:15

AFC Rapid nu prinde nici sfîrșitul turului în Liga a-4-a.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează