FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

EXCLUSIV GALERIE FOTO Doi străini în probe la Steaua! Pleacă în cantonament și au șanse mari să semneze

FOTO: Marius Mărgărit +5   FOTO
FOTO: Marius Mărgărit

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 12:34

După ce l-a adus pe atacantul Marius Bâtfoi, CSA Steaua este aproape de a transfera primii străini.

La antrenamentele echipei din Liga a 4-a, conduse de Marius Lăcătuș și Ion Ion, sunt prezenți doi străini, Federico Carone și Abdou Kasse Camara, ambii venind din Liga a 5-a din Italia, de la Rivoli.

  • Abdou Kasse Camara este un atacant senegalez de 22 de ani.
  • Federico Carone, fundaș dreapta de 19 ani, care a mai jucat la AC Torino Primavera, și a fost selecționat la naționalele de juniori ale Italiei

"Am auzit de Steaua și știm că a câștigat Cupa Campionilor Europeni. Să vedem dacă vom rămâne", au declarat cei doi.

Cei doi se află în probe, iar surse GSP.RO, apropiate de clubul Steaua, susțin că sunt șanse foarte mari ca aceștia să semneze cu echipa roș-albastră. Cei doi vor pleca în primul cantonament al roș-albaștrilor, la Forban, în perioada 22 ianuarie - 4 februarie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
lucghencea
lucghencea  •  17 Ianuarie 2018, 17:13

Succes tuturor noilor jucatori din 2018 de la STEAUA Bucuresti si totodata LA MULTI ANI Catalin Mirea ! Bun revenit in Ghencea lui Marius Batfoi ! Galeria Stelistilor Autentici din '74 pana in 2018 din Ghencea va ureaza BUN VENIT ALATURI DE NOI !

1198766430181192
Abigail Laslas  •  17 Ianuarie 2018, 00:58
Postat de catalynn pe 16 Ianuarie 2018, 15:36

Iar rumegi prostii fara sa gândești .... Asta e, cum e patronul sunt si slujitorii! Cati din copii veniți de la Regal prind titularizarea!? Dupa ce găsești răspunsul la aceasta întrebare simpla, daca neuronul nu ti-a obosit prea mult, vezi cati din cei de la Astra si Viitorul luati de ciobanul tau sunt titulari la fcsb si de abia atunci vin-o sa discutam!

Si-atunci la ce a cumparat chilele alea de jucatori pe bani publici?

147687542408495
Viorel Stelistul  •  16 Ianuarie 2018, 18:33

Parodia de prost gust continua si caricatura de echipa kaki a armatei transfera senegalezi. Astfel eroi precum talpan, petrea si lakatos intra definitiv in istoria armatei romane, facilitand prin transferul unui senegalez, integrarea Senegalului in NATO. Angajarea in armata romana a unui soldat senegalez este un eveniment planetar. Multumim MApN si bravilor sai osteni (talpan, petrea, lakatos, etc) pentru binele pe care il fac Romaniei, ajutand inclusiv la consolidarea flancului african al NATO!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează