FOTBAL  »  LIGA 4  »  CARMEN - CSA STEAUA 1-0

EXCLUSIV Suporterii Stelei i-au cerut demisia lui Marius Lăcătuș + Petrecerea lui Carmen stricată de ultrași! Poliția a intervenit

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 03 iunie 2019 10:30

Câteva sute de suporteri ai lui CSA Steaua au mers aseară în Ghencea unde s-au întâlnit cu jucătorii și staff-ul roș-albaștrilor. După ce l-au agresat pe Alin Predescu, mai mulți ultrași i-au cerut demisia lui Marius Lăcătuș.

Pe lângă jucătorii echipei care au fost criticați dur și dezbrăcați de echipament, Lăcătuș a fost luat și el în colimator. Pentru prima dată de la începerea proiectului, fanii i-au cerut să plece de la Steaua.

De altfel, chiar și Asociația Steliștilor 1947, dar și alte forumuri ale fanilor Stelei au cerut plecarea „Fiarei” din Ghencea. 

ultrașii au stricat petrecerea lui carmen

Fotbaliștii lui Carmen București au petrecut calificarea la barajul pentru Liga 3 într-un club din zona Bulevardului Basarabia, însă aproape de miezul nopții mai mulți suporteri ai Stelei au venit pentru a le cere socoteală.

„Nu știu ce au vrut să demonstreze sau ce au vrut să facă. În local au intrat 6 suporteri, 3 aveau glugi și cagule pe față, iar alți trei erau îmbrăcați normal.

Am înțeles că erau alți 30-40 de suporteri care ne așteptau pe afară ascunși prin boscheți. Ne așteptau să ieșim din local. Nu e normal. A venit și poliția la restaurant. Din câte am înțeles au fost luate datele acelor suporteri în caz că se întâmplă ceva să știe poliția de unde să-i ia”, a povestit un jucător de la Carmen pentru GSP.ro.

Vezi și:

VIDEO Suporterii Stelei au distrus stadionul Rapidului » Cum arată arena din Regie după dezastrul de la CSA - Carmen

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
me2018
me2018  •  03 Iunie 2019, 17:55

*** astia de sustin CSA fac ciocu mare doar cand sunt in stol.Sa vezi cand o sa prind eu cate 2-3 ce le sparg gurile si le scot impresiile de ultrasi din cap.Ca si ochelaristu ala de langa lacatus,ala e ultras ? e si el smecher *** pe el cand e cu aia in peluza ca pe strada daca il vezi umbla numai cu capul in pamant si tremura daca te uiti pe el urat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pugliesi
pugliesi  •  03 Iunie 2019, 13:11

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ce bucurieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nelu_faget
nelu_faget  •  03 Iunie 2019, 12:33

In mod normal ministrul apararii ar trebui sa desfiinteze clubul de fotbal CSA si sa-i dea afara pe toti derbedeii de acolo, in frunte cu Talpan si Lacatus.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează