FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

EXCLUSIV Vestea așteptată de toți fanii Stelei! Roș-albaștrii se întorc în "Templul fotbalului românesc"

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 11:43

CSA Steaua București se gândește deja la returul cu Academia Rapid, iar surse din interior susțin că partida ar putea avea loc chiar pe stadionul Ghencea.

"Se încearcă varianta ca returul cu Academia Rapid să se joace pe Arena Națională, dar nu știm dacă se va întâmpla asta. Dacă se va juca în aprilie și nu vor începe lucrările de demolare la stadionul Ghencea am putea organiza meciul pe arena noastră. Ne-am dori și noi 10.000 de oameni să ne susțină", a declarat un oficial al Stelei pentru GSP.ro.

Stadionul Ghencea a fost inaugurat în 1974 și acum face parte din proiectul Euro 2020, cu care Bucureștiul a câștigat dreptul de a organiza partide de la Campionatul European. Noua arenă va avea 31.000 de locuri, cu tribunele reconstruite. Cu 3.000 de scaune peste capacitatea din acest moment.

Și stadionul Giulești pe care s-a jucat returul dintre Academia Rapid și Steaua, scor 1-1, face parte din același proiect. Pe arena giuleșteană se vor juca meciuri până când vor începe oficial lucrările.

În altă ordine de idei, CSA Steaua e pe locul 2 în Liga a 4-a, cu 29 de puncte din 11 meciuri. Lider e Academia Rapid, care are 32 de puncte, dar și un meci în plus. Steaua va avea un meci în Cupa României (faza pe București) marți, de la ora 13:00, împotriva Progresului 2005.

clasament bun

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (255)
883135188391540
Popa Corneliu  •  07 Noiembrie 2017, 07:33

Mass-media si FRF sureciteazqa un cadavru! Este oribil! Justitia Romana " a ***" un *** al Politicului din Romania! Nu cred ca judecatoarea care a "dat verdictul ***" avea competentele necesare! ***! Puteau generalii sa piarda "gainusa cu oua de aur", jucaria lor ***? Cum putea o judecatoare sa-i "ia Statului" o asemenea comoara si sa ii faca cadou lui Becali? Steaua este FSCB!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poison
poison  •  07 Noiembrie 2017, 06:10

Peste 3 ani numele Steaua Bucuresti va apărea din nou in clasamentul Ligii 1. Bravo!

manty_one
manty_one  •  07 Noiembrie 2017, 03:46
Postat de waves pe 07 Noiembrie 2017, 01:33

Echipa este a armatei ..Ei au înființat echipa steaua, asa cum au facut cei de la Partizan Belgrad,nu are cum sa fie armata clona cand ei au dat viața stelei,daca becali nu a vrut sa mai plateasca pentru brand ,a pierdut in instanta acum dreptul de a purta numele istoric steaua, este vinovat din mândrie.Nu stiu ce a cumparat dar de obicei bisnitarii ca el nu se uita, a pierdut steaua este clar asta in justitie .Nu mai scrieti tîmpenii ca va faceti de ras ,steaua este a armatei ei au înființat brandul, nu poate sa fie coca cola ,propria lor clona .......Fcsb isti pe ,ni bili

alta povnu contesta nimeni ca Steaua nu a fost echipa armatei insa ceea ce sustii tu e complet neadevarat,FCSB este fosta Steaua continuatoarea celei de la infiintare si pana in prezent..echipa asta CSA Steaua este nou infiintata si activeaza in liga 4-a..ca FCSB a pierdut marca si automat si dreptul de a se numi Steaua,asta e cu totul alta poveste creiata printr-o hotarare judecatoreasca ciudata cum numai in Romania se poate intampla!

Vezi toate comentariile (255)
Comentează