FOTBAL  »  LIGA 4  »  GHENCEA

Fanii Stelei au ales adversara pentru inaugurarea arenei din Ghencea: „E asociată cu imaginea tinerilor”

Steaua ar putea juca cu OFK Beograd la inaugurarea stadionului din Ghencea +12   FOTO
Steaua ar putea juca cu OFK Beograd la inaugurarea stadionului din Ghencea

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iunie 2020 20:52 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 23:07

Arena din Ghencea se apropie de inaugurare, iar fanii vin cu o propunere inedită de adversar pentru CSA Steaua: OFK Belgrad.

Luna august va aduce montarea gazonului pe noua arenă din Ghencea. De acolo până la primul meci jucat nu mai e mult, așa că oamenii din conducerea CSA trebuie să pregătească evenimentul. Antrenorul Daniel Oprița le-a oferit o sugestie, ca oponentul să nu fie unul de un nivel mult superior, pentru ca sărbătoarea să nu se transforme într-un dezastru. Fanii din „Asociația Steliștilor 1947” au propus o echipă de Liga 3 din Serbia, OFK Belgrad.

Ce au propus fanii steliști

OFK Belgrad, ca și Steaua, este pregătită de un fost jucător al ei, nord-macedoneanul Stevica Kuzmanovski. OFK Belgrad a eliminat din Cupa Serbiei, recent, o echipă de prima ligă, Rad. OFK Belgrad este o echipă asociată cu imaginea tinerilor, făcând parte și dintr-o organizație de tineret recunoscută la nivel național în Serbia
- Comunicat AS47

Mai mult, în 1974, arena originală din Ghencea a fost inaugurată tot în compania echipei sârbe, scor 2-2.

Ce-ar fi ca tocmai OFK Beograd să fie adversarul invitat pentru meciul de deschidere în noua Ghencea? În condițiile în...

Posted by AS47 on Saturday, 27 June 2020

7 tiluriare în palmares OFK Belgrad

VIDEO / Se lucrează în trei ture la stadionul Ghencea, inaugurarea e programată pentru toamna acestui an

FOTO / Imaginile de la arenele din București

+8 FOTO

Citește și alte știri despre stadionul Ghencea:

MApN nu se opune, dar CSA decide » Cum va putea fi blocată FCSB să evolueze pe stadionul Ghencea

EXCLUSIV Schimbare RADICALĂ pentru Stadionul Steaua! + Ce se întâmplă sub Peluza Sud

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
108022913946097
Traian Pavelescu  •  28 Iunie 2020, 12:35

Catană bine instruită respecta ordinul de zi pe unitate și iese la produs texte ridicole in apărarea unei relicve sinistre a trecutului autoritar definitiv depășit: Caxarma Stalinistă a Armatei-CSA. Imposibil de aparat și justificat o astfel de aberatie stalinistă creată de trădătorul, vânzătorul, coada de topor a bolșevicilor generalul M Lascăr!

ali.bec
ali.bec  •  28 Iunie 2020, 12:25
Postat de catalynn pe 28 Iunie 2020, 11:39

Poate ca trebuiau invitați FC fcsb, așa apucau sa joace și ei un meci pe Stadionul Steaua înainte de eventul galactic, faliment și desființare! :-)))

Toată stima pentru empatia care o părți pentru astfel de oropsiți ca fecesebistii. Dar sa-i inviți ar fi ca și cum ți-ai face o casa, ți-ai aranja sufrageria cu mobila noua și cu gust și apoi sa-ți inviți un hot, de care știi de ani de zile ca te pândește sa te fure unde și cum poate. Și care ți-ar intra urat mirositor, nespălat și in cizme de cauciuc in casa cu tot cu alaiul lui de alți hoți și pușcăriași și cu ideia ca ce-i al tău ar trebui sa fie al lui.

catalynn
catalynn  •  28 Iunie 2020, 11:39

Poate ca trebuiau invitați FC fcsb, așa apucau sa joace și ei un meci pe Stadionul Steaua înainte de eventul galactic, faliment și desființare! :-)))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează