FOTBAL  »  LIGA 4  »  FC U CRAIOVA

FC U Craiova e la un pas să readucă la echipă un jucător important: "Numai împreună suntem mai puternici"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2018 21:55

După Mihai Dina și Ovidiu Dănănae, care evoluează deja pentru FC U Craiova, un alt jucător cu mare experiență în prima ligă are șanse importante să ajungă la echipa lui Adrian Mititelu din Liga a 4-a.

Este vorba despre Mădălin Ciucă, cel care și-a reziliat contractul cu FC Argeș și se află în căutarea unei experiențe pe final de carieră.

Presa locală din Craiova a scris deja despre posibilitatea unui come-back al lui Ciucă, iar acesta a transmis un mesaj jucătorilor echipei lui Mititelu înainte de barajul cu Gloria Cornești.

"Băieți, hai să ne susțiem echipa în număr cât mai mare la meciurile de baraj care urmează. Numai împreună suntem mai puternici. Forza Știința! Suntem alături de voi! Baftă multă, băieți!", a declarat fotbalistul de 35 de ani, potrivit jurnalulolteniei.ro

Mădălin Ciucă a mai evoluat pentru FC U Craiova în trei perioade: între 2005 și 2008 și între 2010 și 2011 și în 2014. Pe lângă experiențele de la FC U, Ciucă a mai jucat la FC Caracal, Gloria Bistrița, Gaz Metan Mediaș, Metalul Reșita, Poli Iași, UTA și FC Argeș.

FC U Craiova a s-a impus cu autoritate Liga a 4-a Dolj și va disputa barajul pentru promovarea în Liga a 3-a cu Gloria Cornești, câștigătoarea Ligii a 4-a Dâmbovița. Manșa tur e programată pentru 16 iunie, la Cornești, în timp ce returul se joacă o săptămână mai târziu, la Baza "Aripile" din Craiova. 

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
kaloogarele
kaloogarele  •  13 Iunie 2018, 18:38
Postat de fan_stiinta pe 13 Iunie 2018, 10:09

legendele FCU se intorc una cate una acasa!

foarte bine zis!! legendele universitatii (balaci, craioveanu, etc) se intorc la csu, ciuca si dananae se intorc la mititelu

fan_stiinta
fan_stiinta  •  13 Iunie 2018, 10:09

legendele FCU se intorc una cate una acasa!

fancraiova
fancraiova  •  13 Iunie 2018, 08:46

Forza Stiinta *** FC *** si mitichelu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează