FOTBAL  »  LIGA 4  »  FALIMENT

Fotbalul bucureștean, în pragul falimentului! AMFB ar fi luat bani pentru competiții care nu vor avea loc

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2020 22:41 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 08:30

Asociația Municipală de Fotbal București, instituția care organizează meciurile de Liga 4, Liga 5 și competițiile de juniori din Municipiul București, nu a mai putut organiza meciuri de la decretarea stării de urgență și ar avea mari probleme financiare.

Asociația condusă de Marian Lumînare ar fi în pragul falimentului, scrie Impact.ro, care susține că singurele sale venituri erau banii percepuți părinților la copii și juniori pentru meciuri și legitimări. Cei 8 angajați ai săi vor fi puși pe liber până la 15 martie 2021, data la care se preconizează că se va relua fotbalul. Până atunci, AMFB nu mai are nicio sursă de finanțare. 

Peste vară, președintele AMFB a solicitat taxele de înscriere pentru ligile 4 și 5, dar și cele pentru cluburile de juniori, oferind chiar şi discount celor ce plătesc anticipat pe mai multe luni. 

Competițiile de juniori nu pot fi reluate

Dar competițiile de juniori nu pot fi reluate deocamdată, așa că AMFB este nevoită să restituie banii cluburilor care au plătit deja. Acestă decizie este luată în contextul numărului mare de teste împotriva coronavirus pe care cluburile trebuie să le facă pentru a putea juca.

Am plătit 6.500 lei pentru liga a cincea, precum și 10.000 de lei pentru toate echipele de copii și junior pe care le avem, cu o reducere de 25%. Nu ne uităm la banii dați în avans, regretăm doar că nu se reiau campionatele. Ce o să facem cu acești copii? Mulți dintre ei se vor lăsa, cluburile mici se vor desființa. Până în martie 2021 e prea mult să stai facă jocuri oficiale.
patronul unui club din Capitală, conform impact.ro

Citește mai multe știri din fotbalul intern:

LIGA 2, etapa #7 » U Cluj, victorie zdrobitoare! „Șepcile roșii” s-au distrat cu Turris » Toate rezultatele + clasamentul

Zi cu emoții la FCSB! Cei 5 jucători care s-ar fi reinfectat cu coronavirus și-au primit rezultatele + Andrei Vlad s-a izolat! Poate rata meciul României U21

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
powersteaua
powersteaua  •  13 Octombrie 2020, 15:55

Din pacate, sarakiile de la mts si min sanatatii au bagat copiii in case din martie si nu dau semne de altceva nici in urm luni. Cum sa joci fotbal cu teste de 300 lei la amatori sau la copii? Suntem dusi cu totii? Ne bucuram ca Steaua nu a inscris echipa a doua in campionatul amfb de seniori. Forzza Steaua e vinci per noi!

vri7
vri7  •  13 Octombrie 2020, 09:26

Rest In Pieces, lumânare!

sala_dalles
sala_dalles  •  13 Octombrie 2020, 04:48

Salvarea inseamna ca parintii cu bani isi vor sponsoriza odraslele

Vezi toate comentariile (4)
Comentează