FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA

FOTO Este de partea CSA? Unul dintre steliștii "uefantastici" a asistat la ultimul meci al echipei în Liga 4

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 12:41

George Ogăraru, unul dintre cei mai importanți jucători cu care FCSB a ajuns în semifinalele Cupei UEFA în 2006, însă pare să fie de partea CSA în războiul pe care Armata îl are cu echipa lui Gigi Becali.

Venit pentru scurt timp în țară, Ogăraru a mers la meciul pe care Steaua l-a disputat cu Progresul Spartac 2 (3-0) în ultima etapă din Liga 4 și a publicat o fotografie alături de Ștefan Iovan.

"Aflat în țară pentru o scurtă vizită ...nu am ratat ocazia de a vorbi puțin despre fotbal cu fundasul dreapta stelist care a ridicat deasupra capului cel mai important trofeu câștigat vreodată in fotbal de o echipă românească!", a scris Ogăraru în descrierea fotografiei

 

Aflat in țară pentru o scurtă vizită ...nu am ratat ocazia de a vorbi puțin despre fotbal cu fundasul dreapta stelist...

Posted by George Ogararu on Saturday, 28 October 2017

Steaua este pe locul al doilea în Liga 4, unde lider este Academia Rapid, cu un avans de două puncte. Totuți, steliștii au cu un meci mai puțin disputat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
chim_jong_unu
chim_jong_unu  •  29 Octombrie 2017, 16:46

Este de partea CSA? E de partea Stelei , prostule !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează