FOTBAL  »  LIGA 4  »  MESAJ

FOTO U Craiova, ironizată de ultrașii lui FCU Craiova după câștigarea Cupei: "Pierdurăți atâția ani..." » Echipa lui Mititelu are șanse mari să promoveze în Liga a 3-a

FOTO: Viața în peluză
FOTO: Viața în peluză

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iunie 2018 21:13

U Craiova a cucerit săptămâna trecută primul trofeu din acest secol, dar succesul nu i-a impresionat prea mult pe ultrașii din Peluza Sud 97, cei care susțin echipa lui Adrian Mititelu din Liga a 4-a. 

La ultimul meci din campionat, suporterii lui FC U Craiova au afișat un mesaj ironic la adresa rivalei din oraș: "Pierdurăți atâția ani la meciurile Științei așteptând un trofeu, primirăți acum unul oferit de "pesedeu".

Ultrașii alb-albaștri au mai afișat un banner, mesaj de susținere pentru echipa care luptă pentru promovarea în Liga a 3-a: "Mergem mai departe oriunde vei juca,
Peluza Sud mereu cu Știința".

Nucleul care susține FC U a refuzat orice formă de asociere cu CSU, echipa aparută în fotbalul românesc în 2013. După o perioadă de inactivitate, aceștia au revenit pe stadioane odată ce Mititelu a înscris echipa în actuala ediție a Ligii a 4-a Dolj. 

FC U Craiova e foarte aproape de promovare

La fel ca în București, unde CSA Steaua și Academia Rapid luptă pentru promovare, U Craiova dispută play-off-ul din Liga a 4-a Dolj.

Oltenii sunt pe primul loc, cu 33 de puncte, la 20 de puncte de urmăritoarea Dunărea Calafat, pe care au învins-o categoric azi, scor 4-0.

FC U Craiova ar urma să joace barajul pentru promovarea în Liga a 3-a cu câștigătoarea play-off-ului din Liga a 4-a Dâmbovița. În prezent, Cornești conduce în clasament, la 4 lungimi de urmăritoarea Gura Șuții.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
198939213804366
Adrian Addryano  •  07 Iunie 2018, 18:07

Da echipa asta care va promova în liga a 3-a are continuitate după ce vechea societate va câștiga războiul cu sistemul și va încasa despăgubirile pentru dezafilierea ILEGALA din 2011 pentru că procesul este câștigat dar mai trebuie stabilite doar despăgubirile atunci vechea societate o va absorbi pe asta-se cheamă fuziune prin absorbție și astfel se va asigura continuitatea echipei de fotbal FC Universitatea 1948 adevărata continuatoare a echipei de fotbal înființată în anul 1948 exact cum a stabilit clar în două hotărâri judecătorești TRIBUNALUL DOLJ!!!!!!!

198009014290024
Jonh Santejudean  •  03 Iunie 2018, 17:14

*** Mogoșoaia, echipa de partid corupt pt manipularea prostimii.In CRAIOVA DOAR FC U CRAIOVA 1948,UNICA STIINTA. Toata lumea stie acest lucru mai puțin *** si membri de partid manipulați si spălați pe creier de Olga .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fly_vyp
fly_vyp  •  03 Iunie 2018, 14:32

Minune de jurnalist ce esti!!! CSU este ironizata!! De cine??? De cei pe care ii apreciezi tu??? Rezultatele celor de la CSU se datoreaza activitatii FCU? Ca nu inteleg. Si cred ca nici tu nu intelegi ce ai vrut sa scrii. Esti de acord cand sustii afirmatiile a 20 de suporteri care spun ca trofeul a fost oferit de un partid politic? A jucat in echipa CSU vreun politician si nu l-am vazut noi? Nu-ti spune nimic faptul ca pe Arena Nationala am fost 25000 de suporteri? Conteaza mai mult ce spun 20?? La xat mai multe astfel de articole! Se citeste frustrarea ta inca din titlul articolului. Esti penibil! :))))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează