FOTBAL  »  LIGA 4  »  REVENIRE

FOTO Un fost campion cu Dinamo a revenit în fotbal în Liga a 4-a » Se va duela cu Rapid și Steaua

Foto Facebook Carmen
Foto Facebook Carmen

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 09:13

AS Carmen București a revenit anul acesta în fotbalul românesc și l-a cooptat în staff și pe Liviu Ganea, fostul atacant dinamovist.

Liviu Ganea (29 de ani) a jucat ieri și primul meci în Liga a 4-a pentru Carmen, în meciul câștigat împotriva celor de la ACS Victoria București, scor 2-1.

Fostul vârf al lui Dinamo a intrat la scorul de 2-1 pentru echipa sa, înainte cu 20 de minute de final, și a avut câteva ocazii de a înscrie.

"De când așteptam acest moment! Bun venit și printre jucători, Liviu Ganea! Hai să facem lucruri memorabile împreună!", a fost mesajul celor de la Carmen pentru Ganea.

Antrenorul lui Carmen este Adrian Matei, fostul fundaș de la Rapid, Dinamo, Sportul, Steaua și Progresul. Liviu Ganea a jucat pentru Dinamo în perioada 2005-2011.

Carmen ocupă locul 3 în Liga a 4-a, cu 18 puncte după 8 meciuri. Lider e Academia Rapid, cu 23 de puncte, însă cu un meci în plus. CSA Steaua e pe poziția a doua, cu 19 puncte după 7 jocuri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează