FOTBAL  »  LIGA 4  »  AMICAL

FOTO + VIDEO Amical de top pentru Academia Rapid » Giuleștenii s-au duelat cu o echipă din Liga 1. Cât s-a terminat meciul

FOTO: Alin Grigore/ GSP.RO +5   FOTO
FOTO: Alin Grigore/ GSP.RO

Articol de - Publicat sambata, 03 martie 2018 13:32

Academia Rapid, echipa care țintește promovarea în Liga 3-a la finalul acestui sezon, a disputat în cursul zilei un amical de top cu FC Voluntari. "Giuleștenii" au pierdut partida cu 1-3.  

Achim a deschis scorul pentru Voluntari în minutul 52, dar rapidiștii au egalat în minutul 66, prin Goge. 

Echipa lui Claudiu Niculescu și-a arătat plusul de experiență pe final, când a mai înscris de două ori. Achim a făcut "dubla" în minutul 69, iar stelistul Pleașcă a marcat golul de 3-1 în minutul 90.

Amicalul a avut loc pe terenul II din complexul "Anghel Iordănescu", la meci asistând aproximativ 100 de suporteri rapidiști. 

Echipa de start a Academiei Rapid: Ciuculescu, I. Voicu, Boian, Maftei, Stancu - Olariu, A. Grigore, Lădaru, Goge - Vlada, Pancu

 
Amical de top pentru Academia Rapid

FOTO + VIDEO Amical de top pentru Academia Rapid Giuleștenii s-au duelat cu o echipă din Liga 1 -->>> http://www.gsp.ro/fotbal/liga-4/foto-video-amical-de-top-pentru-academia-rapid-giulestenii-s-au-duelat-cu-o-echipa-din-liga-1-cat-s-a-terminat-meciul-534152.html

Posted by Gazeta Sporturilor on 3 Martie 2018

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
catalynn2
catalynn2  •  03 Martie 2018, 19:28

Bravo lor! Insa din păcate pt ei, fara personalitate juridică nu pot participa la play off conform regulamentului in vigoare prin urmare daca nu se vor retrage in retur vor participa doar pt a acumula experiența pt la anul si pt respect pt competiție si suporteri. Nu pot decat sa le mulțumesc AFC Rapid ca au netezit drumul Stelei catre L3 :-)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează