FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

Gabi Balint a reacționat după mesajul peluzei steliste: „Azi am făcut perfuzii cu sânge roș-albastru”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 14:00

Gabi Balint, 56 de ani, a reacționat pe contul de Facebook după ce suporterii CSA Steaua i-au transmis un mesaj în timpul meciului câștigat cu Progresul 2005 din Liga 4, scor 4-0. 

„Găboajă, încă un meci câștigat. Fii tare, stelist adevărat!”, a fost mesajul galeriei steliste. 

Balint le-a răspuns și el cu un mesaj pe Facebook: „Azi am făcut perfuzii cu sânge roș-albastru”. 

Azi am făcut perfuzii cu sânge roș-albastru ❤💙

Publicată de Gabi Balint pe Vineri, 27 septembrie 2019

Gabi Balint a suferit un infarct pe 21 septembrie și s-a operat. Fostului fotbalist i s-au montat 3 stenturi. 

CV GABI BALINT  

A început fotbalul la Gloria Bistriţa, iar în 1979 a făcut pasul la Steaua, formaţie la care a petrecut zece sezoane şi la care a cunoscut gustul performanţei. Cinci titluri de campion, trei Cupe ale României, Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei sunt trofeele pe care şi le-a trecut Balint în CV alături de bucureşteni.  

În 1989, steliștii au încasat un milion de euro din transferul său la Burgos, formaţie de la care avea să se retragă în 1992. Și-a început cariera de antrenor în 1994, la vârsta de 31 de ani, când a fost numit secundul lui Anghel Iordănescu la naționala României. Patru ani mai târziu el preia echipa Sportul Studențesc, apoi pe Sheriff Tiraspol, Poli Timișoara, FC Vaslui și CS Universitatea Craiova. 

În prezent, acesta activează ca analist al postului TV Digi Sport, iar joi a fost prezent în studio pentru a vorbi despre duelul CFR Cluj - Lazio 2-1.  

Citește și:

Gabi Balint, primul mesaj după infarctul suferit: „O fi Lăcă sau îngerul meu păzitor? Mi-am citit CV-ul și m-a cuprins senzația că deja am plecat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
jaruan
jaruan  •  28 Septembrie 2019, 16:01

Stima Gabi, stima Steaua adevarata!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează