FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID

Helmuth Duckadam, categoric după înfrângerea CSA-ului: "Aș fi dorit să văd asta din partea lui Talpan și Petrea"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iunie 2018 09:49

Academia Rapid a câștigat meciul contra Stelei, scor 2-0 și s-a calificat la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. Helmuth Duckadam a comentat în termeni duri dezastrul de la Steaua și cere explicații din partea conducerii clubului. 

"Așa cum am anticipat, această echipa de fotbal a CSA-ului a fost înființată după 14 ani, doar pentru a justifica reconstruirea stadionului Ghencea. Această echipă nu are nicio legătură cu Steaua sau istoria Stelei.

Acești băieți, unii chiar talentați, nu au nicio vină. Ei au fost cumpărați pentru a satisface ambițiile unor oameni din cadrul Armatei. Vom asista, probabil, la un nou proces marca Talpan, în urmă căruia sunt convins că va fi la fel de iubit de galeria Rapidului, cum este astăzi iubit de galeria FCSB, adevărata Steaua.

Aș fi dorit să văd un act de bărbăție ai domnilor Talpan și Petrea în fața acelor oameni care au crezut în acel proiect. Unde este acel proiect cu un buget de 350.000 de euro? Unde este echipa care trebuia să promoveze an de an?

Cu toate că unii mă înjură pe Facebook, mie, personal, îmi pare rău că au fost păcăliți", a scris Helmuth Duckadam în această dimineață pe Facebook. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
435248323333261
Mercea Mercea  •  05 Iunie 2018, 18:49

Taci din gura duckadam,***.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

masinameaeata
masinameaeata  •  04 Iunie 2018, 18:03

Lasati d-le Dukadam ca dupa ce CSA-ul incaseaza cei 35 de milioane de euro pentru folosirea ilegala a marcii Steaua de catre un privat care nu avea nicio legatura cu marca si palmaresul acelei echipe, sigur ca CSA-ul o sa-si revina si vor castiga 100% campionatul in prima liga, deci nu ii mai plangeti pe cei de la CSA, mai bine uitati-va in propria curte.

sorin965
sorin965  •  04 Iunie 2018, 15:49
Postat de rjka pe 04 Iunie 2018, 13:22

Duckadam stai cuminte in banca ta și veziti de fcsb -ul tău bucură-te ca a pierdut Steaua ca de ,tu ți cu fcsb nu cu Steaua .

De ce ai impresia ca tu ai dreptul sa iti dai cu parerea iar el nu ? eu cred ca e, intr-un fel, muuult mai indreptatit ca tine, nu ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează