FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID, 14 APRILIE, 19:45, DIGI, GSP.RO

Ilie Dumitrescu e categoric în disputa CSA Steaua - FCSB: "14 ani nu a fost nicio urmă de interes" » Ce zice despre meciul cu Academia Rapid

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 10:15

Ilie Dumitrescu, fost jucător și antrenor la Steaua, a vorbit despre meciul CSA Steaua - Academia Rapid, de sâmbătă, și despre conflictul dintre Gigi Becali și Armată, pentru marca Steaua.

"Nu merg la meci pentru că nu voi fi în Bucureşti. Aş fi mers cu drag. E un eveniment extraordinar, o sărbătoarea a fotbalului. Mai ales pentru proiectul celor două echipe. E nevoie de o atmosferă extraordinară.

E clar că eu am avut şansa să joc în ambele situaţii, și la CSA, şi la echipa lui Gigi Becali. Am fost și în galeria Stelei, după care asistam de pe margine la antrenamente sau la meciurile echipei mari. Apoi a urmat și perioada în care am jucat și eu. Scindarea asta a suporterilor face doar să fie un grup care să susţină această emblemă, palmares și tot ce mai zic ei că au pe acolo.

Eu consider că 14 ani nu s-a încercat recuperarea echipei, nu a fost nicio urmă de interes. După aceea s-a ajuns și în situația asta. Pentru mine, singurul căpitan pe care l-a avut Steaua vreodată a fost Tuorel Stoica. Lăcătuş e cel mai emblematic, ar trebui să i se facă statuie acolo. Respect valoarea umană, proiectul, dar eu mă identific cu echipa care a continuat activitatea (n.r. FCSB)", a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

  • CSA Steaua și Academia Rapid vor juca sâmbătă, de la ora 19:45, în derby-ul Ligii a 4-a. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 1.

CLASAMENT LIGA A 4-A:

  • Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
  • Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
  • În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  13 Aprilie 2018, 23:07
Postat de ucluj2011 pe 13 Aprilie 2018, 13:28

Deocamdată. În momentul cînd FCSB va dispărea de pe harta fotbalului (pentru că în 4-5 ani asta se va întîmpla) , becaliștii probabil că vor deveni fani Steaua (cel puțin mulți dintre ei). De abia aștept marele meci de sîmbătă. Vom avea o super atmosferă (creată de fenomenalii , unicii fani ai Rapidului și de ADEVĂRAȚII fani ai ADEVĂRATEI Steaua) cum Liga I nu a mai văzut de muuuuult... de muuuuult...!!!

iesi ma parlitule,inainte injurai asa zisii fani adevarati ai stelei,acum ca joaca clona rapid cu clona stelei,zici ca sunt stelisti adevarati astia,rasule

ucluj2011
ucluj2011  •  13 Aprilie 2018, 13:28
Postat de legendavisinie pe 13 Aprilie 2018, 11:05

Sunt mai numeroși fcsbiștii, simpatizanți ai echipei ilfovene FC FCSB Mogoșoaia SA, decât steliști, asta e clar.

Deocamdată. În momentul cînd FCSB va dispărea de pe harta fotbalului (pentru că în 4-5 ani asta se va întîmpla) , becaliștii probabil că vor deveni fani Steaua (cel puțin mulți dintre ei). De abia aștept marele meci de sîmbătă. Vom avea o super atmosferă (creată de fenomenalii , unicii fani ai Rapidului și de ADEVĂRAȚII fani ai ADEVĂRATEI Steaua) cum Liga I nu a mai văzut de muuuuult... de muuuuult...!!!

spinoza
spinoza  •  13 Aprilie 2018, 13:01
Postat de hitman222 pe 13 Aprilie 2018, 12:29

Penibil ilie, se acopera de rusinea existentei ilegale a clonei unui club mare pentru romani. Justitia a hotarat fara echivoc unde e dreptatea.

Penibil esti tu! Libertatea de exprimare este prevazuta in Constitutie. Clona este CSA. FCSB este Steaua. Ai ceva impotriva? Foarte bine, e problema ta! Eu o sa tin cu ambele echipe indiferent cu cine vor juca. Daca vor juca una impotriva celeilalte voi tine cu FCSB. Amandoua echipele au legatura cu STEAUA BUCURESTI si CCA. Stramosul, sau strabunicul este comun. ADN-ul stelist este prezent in tot ceea ce a rezultat dupa CCA.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează