FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID - CSA STEAUA, SÂMBĂTĂ, 19:15

Interviu EXCLUSIV în oglindă! Doi jucători crescuți de Dinamo se vor duela în derby-ul Rapid - Steaua: "Pe Giulești există o singură favorită"

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2017 12:03

Au făcut junioratul la Dinamo, dar acum se întâlnesc în derby-ul din Liga a 4-a dintre Academia Rapid și CSA Steaua, de sâmbătă. E vorba despre Adrian Mitea (mijlocaș central/21 de ani/Rapid) și Ștefan Pădureț (fundaș central/18 ani/Steaua).

Cei doi sunt despărțiți de 3 ani, însă ambii au trecut pe la juniorii "câinilor" și se cunosc reciproc foarte bine. GSP.ro i-a pus față-n față într-un interviu în oglindă înaintea marelui derby din Liga a 4-a!

- E primul derby adevărat pe care-l trăiți din teren?
Adrian Mitea: Da, este primul derby cu adevărat pe care îl trăiesc din teren și abia îl aștept. Sunt nerăbdător!
Ștefan Pădureț: Vreau să joc bine, să-mi ajut echipa, să câștigăm și dacă voi avea ocazia să și marchez.

- Cum credeți că va fi atmosfera?
A.M.: Atmosfera va fi una demnă de un meci mare, senzațională prin prisma suporterilor pe care îi avem alături de noi. Abia aștept să văd Giuleștiul plin!
Ș.P.: Va fi o atmosferă deosebită pentru că se întâlnesc două cluburi de tradiție din fotbalul românesc. Cu siguranță va fi ceva unic pentru acest nivel.

- Nu veți fi apăsați de presiunea pusă de cei 10.000 de rapidiști?
A.M.: Nu, nu voi fi apăsat, ba chiar acest număr impresionant de suporteri reprezintă un avantaj si ne vor ajuta să trecem peste momentele grele în timpul meciului. Ei sunt al 12-lea jucător.
Ș.P.: Nu, dimpotrivă, voi încerca să mă concentrez la meci și să nu fiu influențat de galeria rapidistă.

- La ce capitol crede fiecare dintre voi că va fi peste adversara de sâmbătă?
A.M.: Vom fi peste adversarii noștri la toate capitolele. Determinare, ambiție, dăruire, lucruri care se vor vedea pe tabela de marcaj în timpul și la finalul meciului.
Ș.P.: Vom fi peste adversara de sâmbătă la toate capitolele. Sunt sigur de asta.

- Cine va câștiga derby-ul și cu ce scor?
A.M.: Cum spunea și Daniel Pancu în Giulești există o singură favorită și aceea suntem noi, Academia Rapid! Vom câștiga la două goluri diferență.
Ș.P.: Meciul va fi câștigat de noi, dar nu pot să precizez scorul. Important e că noi vom ieși triumfători la finalul partidei.

- Ce vă recomandă ca voi să fiți cei care veți promova anul acesta în Liga a 3-a?
A.M.: Experiența jucătorilor noștri este un atu și bineînțeles condițiile pe care le avem, nu la multe cluburi găsești asemenea facilități. Avem tot ce ne trebuie pentru a face performanță. Iar noi, cei tineri, vom crește lângă oamenii care au făcut istorie pentru acest club.
Ș.P.: Avem un grup deosebit preluat de la Regal și îmbunătățit cu alți jucători de valoare care s-au pregătit cu echipele lor pentru a promova până în Liga 1.

- Ce le transmiți propriilor suporteri înainte de derby?
A.M.: Dragi suporteri rapidiști, vă aștept în numar cât mai mare să ne susțineți, iar la finalul meciului să sărbătorim victoria în derby pe bătrânul Giulești! Alături de voi suntem mai puternici! Hai Rapid!
Ș.P.: Suporterii să fie alături de noi și să ne încurajeze tot timpul. Deși sunt sigur că oricum vor face acest lucru la fel cum au făcut-o în tot acest început de sezon. Pe această cale chiar le mulțumim pentru că sunt lângă noi!

- Până la urmă, astea-s echipele adevărate ale Rapidului și ale Stelei?
A.M.: Nu pot să vorbesc despre tabăra adversă, însă la noi Rapidul adevărat este acela unde sunt suporterii și legendele acestui club!
Ș.P.: Nu știu de Rapid, dar asta este într-adevăr Steaua București.

- Transmite-i un mesaj fostului tău coleg.
A.M.: Ștefane, îți doresc baftă multă, dar după meciul cu noi.
Ș.P.: Adi, să fii sănătos, mult succes în cariera ta și cel mai bun să câștige sâmbătă.

Meciul dintre Academia Rapid și CSA Steaua se va juca sâmbătă, pe stadionul Giulești, de la ora 19:15. Partida va putea fi urmărită pe TV Telekom Sport 2 și în format liveSCORE pe GSP.ro.

Prețul biletelor:

5 lei - peluză
10 lei - tribunele I și II
50 lei - tribunele 0 și oficială

 clasament liga 4

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
1258802267479225
Marian Ghergus  •  12 Octombrie 2017, 16:43

Pentru miticiii, suporteri ai fcsb adica fotbal club stana becali : Stimabilul domn jiji *** a cumparat steaua prin frauda cu ajutorul unor generali corupti. In cauza respectiva, judeata dupa multi ani, *** si generalii au fost inculpati, motiv pentru care actul de vanzare devine nul si se restabileste situatia de drept, anterioara !!. De ce credeti *** ca purtati numele fcsb.....?! l

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  12 Octombrie 2017, 16:31
Postat de ucluj2011 pe 12 Octombrie 2017, 16:27

Nu ai dreptate , greșești!!! Știu regulamentul FIFA și UEFA PE DINAFARĂ. Rapăidul este RAPIDUL. Dar vorba aia: "O MIE DE VORBE DOI BANI NU FAC". O-m trăi și-om vedea!!! Iar voi FCSB-iștii pregătiți-vă de dispariție că existați ilegal. pe bune , nu o spun cu răutate , dar din punct de vedere legal voi NU sunteți Steaua. Ce spui tu sunt vise. Sîmbătă va avea loc MARE DERBY istoric și de tradiție RAPID-STEAUA.

În Liga a-4-a , cu o atmosferă cum nu vezi în Liga I. Și în curînd acest derby se va disputa în Liga I acolo unde îi este locul și unde în curînd vor apărea și celelalte echipe de tradiție cu suporteri și istorie precum U Cluju , Petrolul , UTA , ADEVĂRATA TRimișăara .... și atunci vor dispărea echipele sătești care s-au inventat ieri și cele 2-3 clone din Liga I (inclusiv FALSA Craiova și FALSA Timișoara. Așa trebuie să fie și așa este corect și FairPlay... așa să ne ajute Dumnezeu... AMIN!!!

ucluj2011
ucluj2011  •  12 Octombrie 2017, 16:27
Postat de juliusmad pe 12 Octombrie 2017, 16:20

:))) pe cuvantul tau? rapid a decedat. asta este o echipa infiintata in 2017, la fel ca si csa. o sa vezi asta cand o sa ajungeti in liga 1, daca o sa ajungeti, si uefa va spune ca sunteti o echipa nou infiintata (vezi cazul cska sofia)

Nu ai dreptate , greșești!!! Știu regulamentul FIFA și UEFA PE DINAFARĂ. Rapăidul este RAPIDUL. Dar vorba aia: "O MIE DE VORBE DOI BANI NU FAC". O-m trăi și-om vedea!!! Iar voi FCSB-iștii pregătiți-vă de dispariție că existați ilegal. pe bune , nu o spun cu răutate , dar din punct de vedere legal voi NU sunteți Steaua. Ce spui tu sunt vise. Sîmbătă va avea loc MARE DERBY istoric și de tradiție RAPID-STEAUA.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close