FOTBAL  »  LIGA 4  »  LIGA 4

Liga a 4-a programează săptămâna viitoare partida AFC Rapid - Academia Rapid, iar Pancu surprinde: "Nu m-aș duce la un astfel de meci!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 10:17

Etapa următoare din Liga a 4-a programează meciul dintre AFC Rapid și Academia Rapid, primul duel ciudat din fotbalul românesc, unde ambele formații susțin că sunt continuatoarele de drept ale fostei campioane a României.

Și Daniel Pancu recunoaște că meciul este hilar și că pentru fani este o situație cât se poate de delicată.

”Este foarte multă energie dusă în altă parte. Sâmbăta viitoare e AFC Rapid cu Academia Rapid. Normal, am spus că nu am cum să joc un meci împotriva Rapidului.

După aceea, m-am gândit mai bine, asta ar însemna că nu recunosc echipa la care joc acum, proiectul în care sunt implicat. Nici nu știu ca suporter cum te simți. Eu, unul, nu m-aș duce la un astfel de meci!", a spus Pancu, la TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
standart
standart  •  23 Septembrie 2017, 14:17

Valerii, ai reusit!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  23 Septembrie 2017, 11:24

Alice in woderland !! Afc Rapid contra Academiei Rapid !! In liga a 4 a . Ce bine ca am copilarit in comunism Am avut o copilarie fericita .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează