FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Marius Lăcătuș nu exclude o promovare directă a Stelei în Liga a 2-a: "Trebuie să fim pregătiți"

FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2018 19:24

Marius Lăcătuș, 54 de ani, ia în calcul posibilitatea ca CSA Steaua să evolueze în Liga a 2-a din sezonul viitor.

"Nu ştim cine va fi preşedintele Federaţiei deocamdată, rămâne de văzut dacă vom fi invitaţi sau nu în Liga a II-a. Noi trebuie să fim pregătiţi pentru orice. Sigur că ne-am dori ca Steaua să facă paşii normali, să ajungem să evoluăm în ligile superioare.

În cazul în care ni se va face această propunere o vom analiza, nu este deloc simplu. Una e să joci în Liga a IV-a şi apoi, în sezonul următor, să joci în Liga a II-a”, a declarat Marius Lăcătuș în cadrul unei conferințe de presă.

  • Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
  • Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
  • În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  06 Aprilie 2018, 18:27
Postat de alex_1973 pe 05 Aprilie 2018, 22:23

Măcar ai citit vreodată Cum a preluat Gigi echipa ?

A cumoarat, unul dintre cei care au vandut este chiar celebrul contestatar piturca. Dar cu Carmen cum a fost? Nu cumva ca in articol? Dai pe unii afara ca a intre echipa psd. Au facut asta si pt csu, o pot face si pt voi, doar aveti acelasi tata, psd.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  06 Aprilie 2018, 18:24
Postat de rjka pe 06 Aprilie 2018, 00:49

Pai fcsebistul de rând nu ai ce săi ceri iel repeta într-una ce comanda piperanul , iel fecesebistul aceasta specie rar întâlnită in fotbalul de astăzi care nu are legătura decât cu semințele de floarea soarelui aceasta specie trebui protejata de fotbalul modern și de tot ce înseamnă sport .

Mai bine seminte de floareabsoarelui decat iarba ca altii.

667673733379166
Coda del Diavolo  •  06 Aprilie 2018, 08:49
Postat de alex_1973 pe 05 Aprilie 2018, 22:23

Măcar ai citit vreodată Cum a preluat Gigi echipa ?

da u ai citit vreodata cum CSA a furat locul lui CARMEN BUCURESTI cu ajutorul lui ANA PAUKER?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează