FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Marius Lăcătuș vrea să revină în antrenorat » Ce spune despre o eventuală colaborare cu Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2019 15:00

Marius Lăcătuș (55 de ani) a devenit ambasador al unei case de pariuri după despărțirea de CSA Steaua. „Fiara” a vorbit despre ofertele pe care le-a avut în ultima perioadă și exclude orice viitoare colaborare cu Gigi Becali.»

Lăcătuș a dat greș în ultima aventură care antrenor. A ratat de două ori promovarea cu Steaua în Liga 3, dar nu duce lipsă de oferte. Gloria roș-albaștrilor așteaptă însă provocarea potrivită.

„Mi-ar plăcea să mai antrenez, dar vreau să spun că faptul că am antrenat Steaua în liga a IV-a nu înseamnă că pot merge la orice echipă din ţară şi din orice ligă. Steaua a reprezentat şi reprezintă ceva pentru mine şi pentru cariera mea de sportiv şi de aceea am fost de acord să încep cu ei acest proiect din liga a patra, dar asta nu înseamnă că Marius Lăcătuş va antrena oricând, pe oricine şi în orice ligă.

Nu sufăr din punct de vedere financiar şi nu am ajuns în situaţia să merg să antrenez pentru a putea să îmi întreţin familia. Eu sunt foarte liniştit, dacă va veni o ofertă bine, dacă nu, iar bine. Am avut oferte de la echipe mici, eu îi respect, dar nu înseamnă că dacă am fost cu Steaua în liga a IV-a, voi muri la acest nivel”, a declarat Marius Lăcătuș într-o conferință de presă, citat de Agerpres.

Lăcătuș: „N-aș reveni la FCSB!”

Întrebat despre frământările de la FCSB și despre o eventuală colaborare cu Gigi Becali, Lăcătuș a fost categoric. 

„Este ceva nou? Aşa este el, nu cred că se va mai schimba acum şi va avea probabil în viitorul apropiat sau îndepărtat o altă atitudine. A spus-o de multe ori care e modul în care el colaborează cu toţi cei care sunt acolo angajaţi în cadrul clubului. Şi cine doreşte să meargă, merge cine nu, nu. Adică toţi care se duc acolo ştiu unde merg. Şi ştiu ce îi aşteaptă, practic. Eu în niciun caz nu aș merge acolo!”, a concluzionat „Fiara”.

Vezi și: 

CSA STEAUA // Daniel Opriţa mai aduce un atacant » Andrei Antohi semnează cu CSA Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
nealiniatul
nealiniatul  •  07 August 2019, 00:22

Cit a fost antrenor la Steaua, in prima divizie, am vazut niste lucruri foarte bune lael, mai ales la jocul fara minge. Ca fotbalist a excelat la capitolul tupeu, poate cultivat si de prietenia cu Valentin. A avut viteza, dar mare talent nu a fost. Afara, a rezistat un an la Fiorentina si putin la Oviedo. Dupa aia a revenit in tara, si-a recapatat tupeul si a mai rupt ceva picioare, dar fotbal nu a jucat.A fost mult mai greu fara Valentin. El are tupeu doar daca are spatele asigurat, probabil de aceea s-a dus la CSA, sa aiba spate.. Generali, colonei, etc.

bazinga
bazinga  •  06 August 2019, 22:17

Aceasta forma de viata,numita si ""fiara"" a fost sluga ciobanului de 4 ori....a lins scuipatul lui Becai de 4-patru-ORI!CATA ""FIARA"' SA MAI FI,CA SA MERGI LA TAIERE SI A 5-A OARA?

ray51
ray51  •  06 August 2019, 18:41
Postat de Manu Ion pe 06 August 2019, 18:26

Mai prostovane dacă nu era becali sa va plătească datoriile inclusiv nocturana la cei de la Tehnorob intrați de mult in insolventa înaintea Rapidului și a lui Dinamo !!!!! Acum nu mai vorbeați de fcsb ci de Steaua prin liga a treia !!!!! Erați faliți când Păunescu ia băgat echipa forțat pe gât lui becali si va plătit datoriile !!!!! Unde era talpanica si toți *** care arunca acum cu noroi in becali si palmaresul stelei ? *** pe becali ca va scăpat de faliment !!!!

Pentru cateva datorii si o nocturna (cum zisasi) ARMATA a vandut Steaua lui Becali??? Neicusorule, esti vandut rau de tat.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează