FOTBAL  »  LIGA 4  »  PALMARESUL CRAIOVEI

Măsură de ultimă oră în procesul privind palmaresul Craiovei, după ce Curtea de Apel rămăsese în pronunțare pentru azi

FOTO: Facebook Adrian Mititelu
FOTO: Facebook Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 15:32

Astăzi era așteptat, la Curtea de Apel din Craiova, un verdict în procesul privind palmaresul Universității Craiova, în care se judecă Adrian Mititelu, patronul FC U, și Mihai Rotaru, finanțatorul CS U. 

Totuși, Curtea de Apel a decis să amâne cauza pentru 29 de martie deoarece cei de la CS U au înaintat o cerere de strămutare a cazului la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Astfel, pe 20 martie, ÎCCJ trebuie să răspundă dacă decide că e îndreptățită să judece acest caz sau speța va rămâne la Curtea de Apel. 

În situația în care cazul va rămâne la Curtea de Apel din Craiova, decizia așteptată inițial azi va fi comunicată pe 29 martie.

În primă instanță, Tribunalul Craiova respinsese în două rânduri cererea lui CS U Craiova de a-i recunoaște palmaresul în instanță. Astfel, s-a trecut direct la a doua instanță, Curtea de Apel Craiova acceptând într-un final să judece acest caz. 

Adrian Mititelu a fost nemulțumit de evoluția evenimentelor de la Curtea de Apel și a postat un mesaj dur pe Facebook:

"Din nou suntem abuzați de justiție! (...) Totul se învârte în jurul intereselor mafioților de a reforma sentința Tribunalului Dolj cu orice preț, sentință ce îi dărâmă. (...) Urmează atacul la ÎCCJ, acolo unde, prin interpuși, Rotaru este racordat la fel și fel de canale de corupție care cu siguranță vor fi activiate. Mergem înainte, luptăm până la capăt", a scris Mititelu pe facebook. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1985963545012893
Teodor Radu  •  16 Februarie 2018, 13:39

Stimă şi respect pentru echipă şi suporteri! Însă afirmațiile sau mă rog, aberațiile domnului Mititelu, lasă de dorit.........

156755758456511
Ion Capitanoiu  •  16 Februarie 2018, 07:07

Cu un Mititelu care a dus clubul faliment din cauza prostiei lui pt că nu e sănătos are ceva cap dacă nu dezafiliau federatia si cei de la ligă clubul era in faliment

156755758456511
Ion Capitanoiu  •  16 Februarie 2018, 07:01

Cu un Mititelu

Vezi toate comentariile (7)
Comentează