FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID, 14 APRILIE, 19:45, TV DIGI, GSP.RO

Mobilizare înainte de derby! Jandarmeria a catalogat meciul ca fiind cu grad ridicat de risc

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 15:35

Chiar dacă se dispută în Liga a 4-a, Jandarmeria a catalogat partida CSA Steaua - Academia Rapid ca fiind una cu grad ridicat de risc.

700 de jandarmi, din cadrul Jandarmeriei Capitalei, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor prezenţi la meci, anunță site-ul Jandarmeriei București.

"Noi sperăm să nu fie incidente. Am discutat cu reprezentanții suporterilor, le-am explicat că nu mai suntem la începutul anilor 2000, să avem incidente de stradă sau alte probleme.

Au fost foarte cooperanți. Având în vedere că interesul suporterilor este foarte mare și că se pun în vânzare în jur de 50.000 de bilete, acestea sunt procedurile", au dezvăluit surse din cadrul Jandarmeriei.

Din dispozitivul de ordine, pe lângă cei 700 de jandarmi, vor mai fi și 350 de stewarzi. 

Steaua - Academia Rapid se dispută sâmbătă, de la ora 19:45, în direct la TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.RO. 

CLASAMENT LIGA A 4-A

  • Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
  • Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
  • În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
gizeh
gizeh  •  13 Aprilie 2018, 20:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  13 Aprilie 2018, 20:06
Postat de fcsbesteaua pe 13 Aprilie 2018, 18:33

Meciul dintre unii care se cred Steaua si altii care de la lunba la luna,daca mai gasesc niste bani,se numesc Rapid! cel putin 50% vin de curiozitate,iar rapidistii vor fi mai multi decat talpanistii...vom vedea un Csa Regal Steaua lui Talpan Bucuresti vs Academia Primaria Rapid demn de liga 4! Sa speram ca intro zi cneva o sa infiintele ASA Bucuresti si o sa aiba palmaresul pana cand e de acord Talpan! :))

Blaaa.... blaaa.... blaaaa......!!!!! REPET ceea ce chiar și voi FCSB-iștii de Mogoșoaia știți dar vă este foaaaaaarte greu să recunoașteți cu voce tare: "Fanii fenomenali și UNICI ai Rapidului și fanii ADEVĂRAȚI ai ADEVĂRATEI Steaua se duc la un meci de Liga 4 într-un număr incredibil (pe care nu l-am văzut nici măcar la "derby de România" din Liga I ) pentru ECHIPELE care joacă în teren... pentru ISTORIE... pentru TRADIȚIE... pentru orgoliile incredibile care există de ani mulți între aceste două cluburi și între FANII acestor două cluburi... se duc să vadă un meci între 2 echipe ADEVĂRATE , între 2 cluburi cu renume... vor să scape de clonele din Liga I și de echipele sătești inventate IERII care au asediat (și nenorocit) Liga I și fotbalul Românesc. Vrem înapoi Rapidul , Steaua , Petrolul , U Cluj , UTA , adevărata Craiova , adevărata Timișoara.... nu făcăturile și minciunile care populează acum Liga I." Restul este multă frustrare , can-can , invidie , și vorbe aruncate aiurea de către Becaliștii mîncători de semințe.

149178409193982
Nikolas Popescu  •  13 Aprilie 2018, 18:44

E normal ca jandarmeria sa fie prezenta, voi credeti ca astia vin sa vada fotbal? ce fotbal sa vezi la nivelul ligi4 ? astia vin sa se bata ,asta stiu "marii ultrasi"" mai vb dupa meci !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează