FOTBAL  »  LIGA 4  »  SCANDAL

Nervi și evenimente incredibile la meciul Stelei din Liga a 4-a! Jucătorii au ieșit de pe teren după al doilea gol

Articol de - Publicat marti, 03 aprilie 2018 17:47

Steaua a întâlnit-o azi în deplasare pe Progresul 2005, iar meciul s-a terminat mai devreme din cauza unor probleme acuzate de formația gazdă. La 2-0 pentru Steaua, în minutul 60, jucătorii Progresului au ieșit de pe teren!

La pauză scorul a fost egal, 0-0, însă a doua parte a jocului a început cu mulți nervi. În 15 minute Steaua a punctat de două ori, iar a doua reușită a fost contestată de gazde. 

Fotbaliștii Progresului acuză că a doua reușită a Stelei a venit dintr-un aut pe care arbitrul l-a acordat în direcția greșită. 

Imediat după gol, aceștia au părăsit terenul și au refuzat să mai revină, așa că arbitrul a fluierat finalul meciului. Cel mai probabil, Steaua va câștiga acest meci la "masa verde". 

Steaua a câștigat meciul tur cu Progresul 2005, scor 15-0. 

Citește și: VIDEO Academia Rapid câștigă acolo unde CSA Steaua s-a încurcat » Clasamentul actualizat în liga a 4-a

Ar fi cea mai tare răsturnare de situație a anului! Marile rivale din București vor să fuzioneze: "Mi s-ar părea normal"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
lucghencea
lucghencea  •  03 Aprilie 2018, 21:52

Azi a fost ceva de exceptie dar diferenta de scor putea fi una babana de tot daca adversarii nu paraseau speriati de un alt 15 sau 20-0 care se prefigura pana la finalul partidei de pe un stadion mic dar cochet precum Coresi . LUPTA STEAUA !!!!!!

rjka
rjka  •  03 Aprilie 2018, 21:26

Fcsb= Sporting bucuresti 2003 SRL

7clonareal
7clonareal  •  03 Aprilie 2018, 20:57

Pt cetățeanul surmenat,în competițiile sportive nu intervine nici o instanta civila ,pt asta este TAS dar mintea ta cu un neuron rătăcit nu are cum să înțeleagă acest lucru ,așa că visați in continuare palmares pe care nu le aveți.CSA=REAL București deci o clona ordinara

Vezi toate comentariile (33)
Comentează