FOTBAL  »  LIGA 4  »  AS SR BRAȘOV

Noua conducere de la AS SR Brașov vrea să ducă echipa în Liga 1: antrenor nou + două achiziții

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 18:20

Preluarea AS SR Brașov de către dezvoltatorul Maurer Imobiliare a fost parafată înaintea sărbătorilor de iarnă, iar noul șef al liderului din Liga a 4-a brașoveană a susținut marți o conferință de presă în care și-a făcut publice planurile pe termen scurt, dar și pe cele pe termen ceva mai lung.

"Principalul obiectiv este să promovăm în Liga a 3-a, iar apoi, mai sus, chiar până la Liga I. Ne dorim însă să facem acest lucru pe o fundație corectă. Rolul meu principal este să am grijă de companie, iar de aceea la fotbal mi-am ales oameni din domeniu.

Deciziile finale le luăm eu și cu domnul Simon Maurer. Operațiile de zi cu zi vor fi îndeplinite de stafful administrativ și de către cel tehnic. Totodată, am vorbit cu reprezentanții fanilor și vom colabora cu ei în continuare. Clubul face parte din planul nostru extins, prin felul în care ne vom implica în comunitate.

Ne interesează palmaresul lui FC Brașov, dar trebuie ca această problemă să fie mai întâi lămurită. Ne documentăm împreună cu oficialitățile locale în acest sens”, a spus Bruce Snead, Chief Executive Officer la Maurer Imobiliare.

Prima decizie majoră luată de noua conducere a fost aducerea pe postul de antrenor al lui Florin Stângă, însă lângă acesta vor continua și cei care au stat pe bancă în tur, Petre Lucian ca director tehnic, iar Andrei Șanta ca „secund”.
Totodată, Vasile Dochița va continua ca președinte, iar Claudiu Cazan va rămâne director sportiv.

Damian și Răduțoiu, prezentați oficial

Au fost prezentate și primele două achiziții la nivelul lotului, fundașii Răzvan Damian și Ciprian Răduțoiu, ambii de la echipa de Liga I Sepsi Sfântu Gheorghe. La reunirea de pe 15 ianuarie va fi prezent și mijlocașul Alexandru Țuțu (AFC Hărman), șanse mari de a fi înregimentați în lotul „galben-negrilor” având și Andrei Poverlovici (AFC Hărman) şi Emil Popa (Olimpic Cetate Râşnov).

„Cred mult în acest proiect și ne dorim doar jucători brașoveni pe moment. Sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare alături de echipă, pentru ca împreună să ducem din nou fotbalul brașovean în Liga I. Avem cel mai valoros lot, dar asta nu înseamnă că suntem deja promovați. Trebuie să muncim mult”, a afirmat și antrenorul Florin Stângă.

Antrenor-jucător la AFC Hărman în turul campionatului, acesta a precizat că își dorește ca în retur să intre pe teren doar în situații în care va fi neapărat nevoie de serviciile lui, preferând să urmărească de pe bancă jocul echipei sale.

"M-a ambiționat proiectul ce mi s-a prezentat și sper să repetăm aici ceea ce am reușit la Sepsi, promovări succesive până în Liga I. Suntem pe primul loc și sper să rămânem aici" Răzvan Damian

"Am emoții, revin în locul unde am făcut junioratul. Mulțumesc celor de aici că m-au ales să fac parte din acest proiect" Ciprian Răduțoiu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează