FOTBAL  »  LIGA 4  »  CORONAVIRUS

O formația din Liga 4 va avea gazon mai scump decât cel de pe Arena Națională! Vinovate de investiție sunt ... cârtițele

Așa arată stadionul celor de la ACS Viitorul Dragomirești Vale acum
Așa arată stadionul celor de la ACS Viitorul Dragomirești Vale acum

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 08:35

ACS Viitorul Dragomirești Vale, echipă aflată pe locul 11 în Liga a 4-a, va beneficia de un gazon mai scump decât cel de pe Arena Națională. 

Primăria din Dragomirești Vale, condusă de edilul Gheorghe Socol, a oferit, prin atribuire directă, lucrări la baza sportivă locală  în valoare de 430.000 de lei. 

Primarul a oferit și o explicație pentru suma astronomică: „A fost nevoie de lucrări ample, terenul era plin cu gropi de cârtițe, puneau în pericol integritatea jucătorilor”.

Incident violent în orașul Bolintin, după ce forțele de ordine au avut o intervenție în forță

Citește și alte știri despre coronavirus:

COVID-19. Primarul din Las Vegas, propunere incredibilă: „Aici nu e China! Trebuie să redeschidem cazinouri, stadioane, TOT!”

Președintele unei țări mai mari decât România, dat dispărut de la apariția coronavirusului » Ce vrea opoziția

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează