FOTBAL  »  LIGA 4  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Patru la rând » Universitatea Craiova face instrucție cu Viitorul Cârcea și are maximum de puncte! Post-surpriză pentru Dănănae

FOTO: JurnaldeCraiova
FOTO: JurnaldeCraiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 septembrie 2017 16:07

Universitatea Craiova a câștigat cel de-al 4-lea meci consecutiv din tot atâtea posibile în Liga a 4-a. Echipa lui Adrian Mititelu s-a distrat cu Viitorul Cârcea, în deplasare, scor 6-1.

La pauză scorul a fost doar 2-1, asta și pentru că oaspeții au ratat un penalty. În acest meci a debutat și Ovidiu Dănănae, care a fost folosit pe postul de fundaș central.

Craiova are maximum de puncte și se află în fruntea clasamentului. Golurile Universității au fost marcate de Raicea (2), Ad. Cârstea (2), Ed. Dina și Cl. Bălan.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
fcu1948
fcu1948  •  03 Septembrie 2017, 00:10
Postat de kaloogarele pe 02 Septembrie 2017, 23:15

feceu, t-am mai explicat. ceseu e un joint venture in care cj/cl e partener. iar cj/cl a platit partea cu chiria. tu chiar nu stii sa citesti? sau tre' sa-tz postezi mesaju' ca asa e de la sefu? hai ca p-aia cu vodkutza si rotarel ai bagat-o si pe articolu asta

Bre, șeful meu ioanițoaia de la gsp, pardon, Mititelu, mi-a spus să nu vă las în pace și să mă țin de voi precum scaiul. Cum postați voi trolii aberații și dezinformări, țac-pac, mă trimite șeful ioanițoaia, scuze Mititelu și vă pun la punct imediat, cât ai zice csu clona! Bine, în realitate eu sunt Mititelu pe persoană fizică care este el mititel, că așa mă apeleză colegul tău Blue Lion Capital, pardon, lionforever.....

fcu1948
fcu1948  •  03 Septembrie 2017, 00:04
Postat de lionforever pe 02 Septembrie 2017, 23:45

Puneți ochelarii aia de nocturnă Ray Ben și vezi unde am scris eu "este disimulări" într-adevăr trebuia să pun virgula după e dar iar o ardem pe gramatica când suntem prinși și nu mai avem argumente și vezi că mâine nu mai scrie ioanitoaia de tine că trebuie să scrie de lucescu că l-au furat ăștia .

Acum am ochelari Police, ca ăia care îi bat în ușă patronului tău rotărelul. Vine poliția, îi închide lui rotărel afacerea. Sunt super meseriași ochelarii Police în nocturnă, se vede în infraroșu cu ei, zici că-s Batman. Bine, am și unii speciali night vision, dar nu-i folosesc decât atunci când intru în direct la tv. Și zici că mâine nu apare nici un articol despre mine la ziar? Off, iar le-am dat degeaba o groază de bani ăstora de la gsp, ia să le retrag și eu acreditările. Cu drag, semnat, prietenul tău Mititelu. Ăla micu, Ajică, cheliosul, știi ce zic.........

lionforever
lionforever  •  02 Septembrie 2017, 23:45
Postat de fcu1948 pe 02 Septembrie 2017, 23:34

Este disimulări? Tu unde ai învățat limba română, la colțul blocului, la CAP sau pe izlaz? Vezi că frățiorul tău kăloogărele s-a sucit iar şi nu mai sunt postac plătit de gsp, am redevenit angajatul lui Mititelu. Ce-mi place să mă amuz privindu-vă cum vă perpeliți şi faceți şcenarii demne de Bollywood!

Puneți ochelarii aia de nocturnă Ray Ben și vezi unde am scris eu "este disimulări" într-adevăr trebuia să pun virgula după e dar iar o ardem pe gramatica când suntem prinși și nu mai avem argumente și vezi că mâine nu mai scrie ioanitoaia de tine că trebuie să scrie de lucescu că l-au furat ăștia .

Vezi toate comentariile (56)
Comentează