FOTBAL  »  LIGA 4  »  AMFB

Prima reacție a AMFB după scandalul făcut de Talpan: "Vă spun asta la modul cel mai sincer"

Florin Talpan la sediul AMFB // Foto: Alin Grigore
Florin Talpan la sediul AMFB // Foto: Alin Grigore

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iunie 2018 21:17

Marian Lumânare, președintele AMFB, a vorbit după ieșirile nervoase ale lui Florin Talpan de la sediul Asociației Municipale de Fotbal București.

"Într-adevăr, domnul Talpan este un tip mai vocal, care îşi apară până la urmă clubul. Face tot ceea ce îi stă în putere ca să obţină pentru clubul dumnealui un anumit avantaj, ca să zic aşa. Eu înţeleg şi clubul CSA Steaua. Dânşii au venit ca să mergem noi la FRF şi să facem tot posibilul ca să meargă la Liga 3. Noi nu putem să facem decât cel mult lobby la FRF, nu putem să facem o solicitare oficială aşa cum a apărut în media.

CSA Steaua, alături de Academia Rapid, e o echipă care merită cu prisosinţă să joace mai sus. Nu mă hazardez când fac afirmaţia că Academia Rapid ar merita să meargă la Liga 2. Dar CSA Steaua ar face faţă la Liga 3 şi ar face faţă cu succes. Vă spun la modul cel mai sincer", a declarat Marian Lumânare, conform TV Digi Sport.

Florin Talpan a făcut scandal în două zile consecutive la AMFB în această săptămână când a fost prezent la Comisia de Apel unde s-a judecat cazul contestațiilor CSA Steaua asupra cinci jucători de la Academia Rapid: Daniel Niculae, Petre Goge, Vasile Maftei, Marian Vlada și Ionut Voicu.

Citește și: EXCLUSIV/VIDEO Florin Talpan a făcut scandal în sediul AMFB, după recursul respins! "Vreți să săriți la bătaie? Vă bateți joc de Steaua, de România!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
babacloanta
babacloanta  •  25 Mai 2020, 13:56

dumitru dragomir are alta varianta cea odficiala ..spune clar in mediu online ca a ajutat infractoru sa fure steaua ..steaua armatei e steaua1947

babacloanta
babacloanta  •  25 Mai 2020, 13:35

normal si corect cs steaua ar trebui inscrisa in liga1 in locul fcsb care ia fiurat locl acum multi ani si fcsb retrogradata in liga4-a ..asa sar face dreptate .

babacloanta
babacloanta  •  25 Mai 2020, 13:33
Postat de thirteen pe 23 Iunie 2018, 13:23

conform DEX: a clona= A izola din clon indivizi care vor deveni cap de linie pentru noi generații. Asta a facut CSA...din grupul de indivizi "Steaua" a ales un grup de nemultumiti (nemultumiti de faptul ca Becali e patron si nu le mai da bani de-a moaca),nemultumitii fiind Lacatus,Iovan,Stoica,Balint,Bumbescu (care toti au fost angajatii lui Becali si din cauza incompetentei si alcoolului au fost indepartati) au decis sa "creeze" clona Steaua (CSA).Adevarata Steaua (fortata acum sa se numeasca FCSB) nu si-a intrerupt nici 1 min existenta ,ei au decis sa se nasca in 2016 sustinand (si cu ajutorul nemultumitului doritor de glorie juridica Talpan) ca ei sunt STEAUA (cu o moarte clinica si coma de 14 ani 2002-2016).Aceste argumente sunt suficiente dar oricum nu o sa te satisfaca pentru ca esti Peluza Sud probabil...un alt grup de lipitori

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează