FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID

Primarul Sectorului 1 anunță: "Nu vom da bani Academiei Rapid" » Baza Pro Rapid se transformă: "Mă duc azi la Guvern să rezolvăm problema"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2018 12:12

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, spune că a renunțat la finanțarea directă a Academiei Rapid, din cauză că echipa nu a putut fi preluată de primărie. Edilul va susține totuși indirect echipa din Liga a 4-a, prin crearea unei baze de antrenament. 

" Baza ProRapid este la Ministerul Transporturilor din 2004 și este în paragină. Acolo a fost baza de antrenament a echipei Rapid. Solicit baza de un an și jumătate. Astăzi la 13.30 mă duc la Guvern, pe capul lor, știți că trebuie să semneze miniștrii transferul. Aici vrem să facem o baza sportivă pentru locuitorii din zonă. Copiii din zona respectivă să nu mai bată mingea pe stradă.

În zona respectivă sunt trei terenuri de tenis, trei terenuri de fotbal cu iarbă până la jumătate de metru, iar zilele trecute erau unii care tăiau tribuna și luau fier. Sper ca până la urmă să ajungă la primărie această bază", anunță Dan Tudorache pentru HotNews.

Edilul Sectorului 1 spune că până acum Primăria n-a dat niciun ban către echipa de fotbal Academia Rapid: "Primăria Sector 1 nu a dat până acum niciun ban pentru finanțarea Academiei Rapid. Noi vrem să finanțăm Academia Rapid punând o bază sportivă la dispoziția echipei și a cetățenilor din zonă. Noua teorie a noastră este să băgăm bani în baze sportive. Noi nu vom finanța echipa. Mie mi se pare normal ca primărie să finanțezi o echipă sportivă doar prin baze sportive, și așa vom face.

Noi vom aloca până la 30%, iar banii vor merge doar pentru baza sportivă, nu vom da bani la salarii. Banii pentru salariile la această echipă vor veni de la ceilalți acționari și sponsori. Nu ne permite legea. Va fi un SA, nu un ONG. Noi vom folosi pentru oamenii din zonă baza ProRapid, acolo vom investi și vom reabilita baza. Acum nu mai poate să mă critice nimeni.

Legea nu îmi permite să dau bani pe salarii decât dacă iau clubul la primărie. Am încercat să-l luăm, dar am înțeles că este interesat și primarul de la Sectorul 6, Gabriel Mutu. Și cred că fără echipa de fotbal tot clubul va ajunge la Primărie. Va fi predat de la Ministerul Transporturilor, primarul și-a anunțat intenția".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  26 Aprilie 2018, 20:22

Pana la urma, toate jignirile la adresa Academiei, cum ca e echipa primariei sectorului 1 sau a psd se dovedesc gratuite si nefondate...

cris4co
cris4co  •  26 Aprilie 2018, 16:33

când te-o bate iar..cine o sa zici ca te-a batut?

indolentu
indolentu  •  26 Aprilie 2018, 16:23
Postat de jack_the_stripper pe 26 Aprilie 2018, 15:26

Altă năzdrăvănie a moderatorului. A cenzurat ceea ce citasem din spusele primarului Tudorache: ”unii care tăiau tribuna și luau fier”... Bravo, GSP!

ba giac ce te faci daca vin aia si ti taie bara aia unde dai reprezentatii?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează