FOTBAL  »  LIGA 4  »  DIAGNOSTIC

Probleme pentru Rică Răducanu! Cu ce boală a fost diagnosticat portarul: "Mi s-a zis să vin pentru că s-ar putea să mor în somn"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iunie 2018 12:33

Rică Răducanu, fost portar la Rapid, a fost diagnosticat cu apnee în somn.

Răducanu, 72 de ani, a făcut un control, iar doctorul l-a diagnosticat cu apnee în somn, boală al cărei principal simptom este sforăitul, anunță Digi 24. La control, medicul i-a spus fostului portar că în 5 minute a avut 77 de secunde în care nu a respirat. De acum înainte, Rică Răducanu va trebui să doarmă purtând o mască.

"Din cauza loviturilor și a plonjoanelor. Mulți mi-au dat cu piciorul în nas, mi-au rupt toată partea asta și nu respir deloc pe aici. Apoi am avut probleme cu gâtul, cu lovituri la cap, peste tot și mi-a zis că trebuie să vin, că s-ar putea să mor în somn”.

Habar n-am că sforăi. Nevasta zice că pufăi ca locomotiva. E grea pentru mine treaba asta, dar n-am ce să fac. Trebuie să încep cu 2-3 ore, apoi cu 5 ore până mă obișnuiesc. Până la urmă, dacă te simți bine, te legi cu orice. Treaba e să te simți bine, că până la urmă asta vrem toți, să ne simțim bine", a declarat Rică Răducanu la Digi 24. 

clipboard01
Foto: captură TV Digi 24

apneea in somn
Foto: medic-chirurg-orl.ro

Potrivit medic-chirurg-orl.ro, apneea în somn este o afecțiune în care pacientului i se oprește respirația periodic în timpul somnului. Aceste blocaje de respirație pot apărea de la de câteva ori până la sute de ori pe noapte. Preţul unei măşti este cuprins între 50 şi 250 de euro, iar al unui aparat între 600 și 2.500 euro. Acesta poate fi închiriat pentru o sumă lunară între 100 și 250 de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
f111
f111  •  04 Iunie 2018, 08:00
Postat de daweroirl pe 03 Iunie 2018, 19:50

La femei tot cu masca mergi !?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

badeadorian
badeadorian  •  03 Iunie 2018, 21:35
Postat de gtn5 pe 03 Iunie 2018, 20:34

trantorul asta nu a facut nimic in viata lui dupa ce a terminat cu fotbalul,s-a milogit peste tot pentru slujbe,concedii moca ,trantorul asta in 95 a stat pe un sezlong in jupiter toata vara zi de zi apoi s-a dus la club sa se planga ca el tamango moare de foame.

Esti incult. Rautacios si penibil . A fost un portar de mare valoare si cu meciuri remarcabile in nationala Romaniei . A pus umarul la propriu si la figurat la calificarea pentru Mexic 1970 .... Tu nu faci altceva decat sa arunci cu vorbe proaste ... Esti un nimic vis-a-vis de Necula Raducanu .

observator979
observator979  •  03 Iunie 2018, 21:21
Postat de gtn5 pe 03 Iunie 2018, 20:34

trantorul asta nu a facut nimic in viata lui dupa ce a terminat cu fotbalul,s-a milogit peste tot pentru slujbe,concedii moca ,trantorul asta in 95 a stat pe un sezlong in jupiter toata vara zi de zi apoi s-a dus la club sa se planga ca el tamango moare de foame.

Rica Raducanu a fost un sportiv mare. Pe urma, fara studii, fara alt merit, a trait si el cum a putut... E un personaj chemat la televiziuni, premiat pentru ce a facut...De ce te iei de el?!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează