LIGA 4  ·  ACS STEAGU ROȘU - AS SR BRAȘOV 1-1

Războiul steagurilor! Duel inedit în Liga a-4 » Meci între două cluburi care se vor continuatoarea aceleiași echipe

FC Brașov a falimentat, oficial, în septembrie, însă niciuna dintre cele două pretendente n-a reușit, încă, să obțină palmaresul // FOTO: Bogdan Bălășa +2 FOTO
FC Brașov a falimentat, oficial, în septembrie, însă niciuna dintre cele două pretendente n-a reușit, încă, să obțină palmaresul // FOTO: Bogdan Bălășa

Articol de — Duminica, 29 Octombrie 2017

Sâmbătă a avut loc un nou duel între două echipe care se vor continuatoarele aceluiași club: ACS Steagu Roșu și AS SR Brașov, 1-1.

Născut din falimentul lui FC Brașov, "războiul pentru Steagu’" s-a dus la nivel verbal luni bune, iar ieri s-a jucat și pe teren. Etapa a 11-a a L4 a programat derby-ul ACS Steagul Roșu - AS SR.

Gazdele, grupare înființată în urmă cu fix șapte ani, ca academie de copii și juniori, cu echipa de seniori debutând în 2016 în campionat.

În ultima vreme, conducătorii au adus aproape, simbolic, foste glorii ale istoriei "galben-negre", între acestea și Adrian Hârlab, pe post de antrenor principal. Oaspeții, trupa Ligii Suporterilor Stegari, cu membrii galeriei trupei-mamă, FC, în calitate de cotizanți și cu alți foști jucători ai Brașovului pe bancă – Petre Lucian și Andrei Șanta.

Două direcții diferite

Cele două tabere s-au așezat în vară la negocieri, pentru a porni un proiect comun. Nu s-au înțeles și așa a pornit o luptă de la distanță. Par a avea interese diferite.

ACS-ul cu juniorii, cu U17-le calificat în Liga Elitelor, cu creșterea tinerelor talente, cu pașii mărunți. AS SR-ul, cu scopul declarat de a promova și de a reveni cât mai repede în prim-planul fotbalului, fapt ce se vede în parcursul din campionat, fiind lider până la ora meciului. Cu toate acestea, nu au lipsit, de-a lungul ultimelor luni, înțepăturile de la distanță. Prețul biletelor, 30 de lei, a aprins și mai mult spiritele, suporterii AS SR alegând să boicoteze partida și să își încurajeze băieții din afara bătrânului Stadion ICIM, de unde au asigurat totuși fondul sonor!

Cum nici vremea nu a fost una care să îmbie la fotbal, în tribune s-au aflat cam 150 de oameni. Gazonul, unul departe de starea la care se afla atunci când era teren de antrenament pentru FC Brașov, a fost îngreunat și mai mult de ploaie. S-a terminat 1-1 în noroi, rezultat care a pus piedică oaspeților.

11 bmb 7420
Fanii lui AS SR au rămas în afara stadionului ICIM din cauza biletelor piperate, 30 leiUn medic din Iași îi ironizează pe cei care se tem de coronavirus: „imbecilii care umblă cu chiloțeii...„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
17:00 Tenis, ATP

Turneul din Dubai

Eurosport 2
19:00 Fotbal, Europa League

Braga - Rangers

Digi 1
20:00 Handbal M

Flensburg - Celje

Digi 4, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Real Madrid - Manchester City

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Lyon - Juventus

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1