FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID - CSA STEAUA 2-0

Retur la Comisii! Talpan a depus contestația împotriva a 5 fotbaliști giuleșteni: "Din toamnă, vom evolua sigur în Liga a 3-a"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iunie 2018 21:39

Florin Talpan continuă lupta juridică cu adversarii. De această dată, juristul CSA Steaua a acționat înaintea meciului dintre echipa Armatei și Academia Rapid (0-2), din ultima etapă a play-off-ului din Liga a 4-a.

Talpan a depus duminică un memoriu la AMFB prin care contestă dreptul de joc al următorilor cinci fotbaliști de la Academia Rapid: Ionuț Voicu, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Marian Vlad și Petre Goge.

"Sunt foarte convins că din toamnă vom evolua în Liga 3. Asta, în condițiile în care Răzvan Burleanu nu ne-a dat locul în Liga 1, care a fost dat fraudulos celor de la FCSB. Cât despre contestație, așa este, Voicu, Maftei, Niculae, Vlada și Goge nu au drept de joc, așa că ne-am adresat comisiilor. Contestația va fi admisă, pentru că sunt încălcări grave ale regulamentului", a spus Talpan la TV Digi Sport.

Steaua solicită AMFB şi Academiei Rapid să prezinte cum au fost legitimaţi fotbaliştii Pancu, Niculae, Voicu, Vlada şi Maftei.

"Bocancul de armată cu Talpa-n scandal - ce nu puteți în iarba vreți la tribunal"  Mesajul galeriei rapidiste afișat azi 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (57)
indolentu
indolentu  •  04 Iunie 2018, 17:20

intrebare pentru catalin jucatorii academiei r au jucat tot returu sezonului regulat in liga 4 si au ajuns in pleiof de ce talpan nu s a sesizat de la primu meci ca aia 5 nu au drept de joc?iar de goge ala cred c a jucat si n tur ca si niculae la 1 1 in giulesti deci iata cum 2 si anume niculae cu goge care au jucat si n tur nu au fost contestati si au trecut atitea luni cum de s a trezit talpan abia acu cataline?

1037765946268159
Ghita Mihai-sorin  •  04 Iunie 2018, 15:54

Neputinta naste monstrii, asa a aparut peste noapte steaua si in 1947 direct in A,de ce nu il intreaba nimeni pe talpan de ce a lasat stadionul armatei in paragina? ,acum vor altul si dupa europene sa incaseze milioane pe el .......asa si-au batut joc si de Becali,dupa ce a dus steaua in Europa acum nu este bun,dupa investitiile pe care le-a facut.Rusine talpan e pus numai pe capatuiala. FCSB este adevarata steaua!!!!Becali v-a scos in Europa.Cupa din 86,este de fapt a Romaniei,ati luat cu arcanul tot ce era mai bun,pupatii pe ceausescu!!!! RUSINE,tot metode staliniste folositi.

mandpv964
mandpv964  •  04 Iunie 2018, 15:52
Postat de Drugas Cosmin pe 04 Iunie 2018, 12:47

ideea nu e de 1 leu sau 3 sau 10. altfel pune problema. daca armata beneficiaza de cate 3 lei din banii nostri, inmultit cu 5 milioane sa zicem, ia vezi cat face. si inmulteste cu 12 luni. bun. acum iti mai dezvalui inca ceva.... stii ca in ultimii 30 de ani armata a ajuns sa fie redusa la cel mai mare maxim minim posibil? adica armata nu mai inseamna ceea ce era odata. acum e un fel de srl, cine vrea sa lucreze, e binevenit. doar ca din pacate nu mai exista soldati nu mai exista aproape nimic, multe unitati militare fiind desfiintate. bun. acum sa trecem la fotbal. presupunand ca csa nu este echipa armatei..... ma deranjeaza ca acest super dotot jurist a reusit sa castige un proces in care cerea cu alte cuvinte nu doar palmaresul sau sigla, ci intreaga sectie de fotbal. ma intreb de ce dl talpan nu a fost interesat nici o secunda de soarta echipei din tg mures, asa tg mures. adica, asa (asociatia sportiva armata, care ulterior a devenit asociatia sportiva ardealul?????).... pai domnilor, cum de tg mures reprezinta intreg ardealul? si cfr cluj? si alte echipe din liga a doua....? ma mai amuza cum au ajuns unii patroni de echipe sa puna nume gen.... juventus bucuresti, sau benfica...... e o anomalie care nu ar trebui sa se mai repete.

Si mié - mí pare straniu cum de o echipa se numeste fc hermannstadt??

Vezi toate comentariile (57)
Comentează