FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID

S-a decis! Academia Rapid devine FC R și are drept de promovare în Liga a 3-a!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 08 iunie 2018 14:00

Conducerea AMFB a admis cererea noii societăți comerciale, înființate recent, care are același acționariat, lot și staff tehnic ca și echipa din Giulești. 

Joi, Comitetul Executiv al AMFB a aprobat cererea Societății Comerciale Fotbal Club R SA, care are personalitate juridică și CIS, să preia Academia Rapid, campioana Ligii a 4-a București.

Astfel, echipa va deveni FC R și sub această titulatură va urma să joace atât la barajul de promovare, cât și, în caz de succes, în Liga a 3-a.

"Noi am pus în aplicare modificarea de regulament decisă de Comitetul Executiv FRF", a explicat Marian Lumânare, președintele AMFB. 

Academia Rapid, echipa antrenată de Constantin Schumacher, va juca duminică, de la ora 20:00, în finala Cupei României, faza pe București, cu CSA Steaua. Meciul Academia Rapid - CSA Steaua se va juca duminică, de la ora 20:00, în direct pe TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.RO. 

Vezi și: FOTO Bătaie la antrenamentul Rapidului » Doi jucători s-au încăierat în fața antrenorului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (79)
legendavisinie
legendavisinie  •  08 Iunie 2018, 15:42

Foarte probabil, până la sfârșitul lunii vom dobândi și marca în urma câștigării licitației și vom reveni la numele Rapid. Acum important este să câștigăm barajul cu echipa din Giurgiu, să demonstrăm că merităm să promovăm.

tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  10 Iunie 2018, 17:08

Bravo Rapid! Echipa miloaga inventata de profitorul Talpan ce spune?

alexyulyan
alexyulyan  •  09 Iunie 2018, 10:47
Postat de submarina pe 08 Iunie 2018, 18:03

Și dacă Rapid nu câștigă de la Giurgiu, reiese că locul întîi din L4 nu are nici o valoare?

Normal ca are valoare, raman cu cupa si medaliile!!

Vezi toate comentariile (79)
Comentează