FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

Sâmbătă neagră pentru Steaua » 3 eșecuri dureroase: bătută de Dinamo la baschet, prima înfrângere pentru Lăcătuș și prestație dezolantă la handbal: „Nu ne mai înscriem la anul”

Ovidiu Mihăilă, antrenorul echipei de handbal masculin
Ovidiu Mihăilă, antrenorul echipei de handbal masculin

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 08:23

Sâmbătă a fost o zi neagră pentru secțiile sportive ale clubului Steaua. Echipele de fotbal, baschet și handbal au suferit înfrângeri pe linie. 

Cronologic, formația de handbal a intrat prima în joc. În atmosfera dezolantă a sălii din Chiajna, Steaua a încheiat cu o înfrângere categoric aventura din SEHA Liga, scor 24-31, contra sârbilor de la Zelenznicar.

Bucureștenii au terminat competiția pe locul 6, cu 6 victorii și 12 înfrângeri.

Ovidiu Mihăilă, antrenorul „militarilor”, a avut un mesaj către conducere la final: „Nu știu dacă ne vom mai înscrie anul viitor. Astăzi când am ajuns la sală nici nu știam care dintre băieți poate juca. Dacă nu există o strategie clară, să întărim lotul, să aducem mai mulți jucători tineri, nu putem face față”.

Prima înfrângere în Liga 4

Formația lui Marius Lăcătuș a suferit prima înfrângere în actualul sezon al Ligii a 4-a, în fața celor de la Carmen București, scor 0-1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Nechita în minutul 34, dintr-o lovitură liberă executată impecabil. Vezi golul și ce trebuie să facă CSA Steaua pentru promovarea în al treilea eșalon. 

Eșec în derby-ul cu Dinamo 

Finalistă în sezonul precedent al Ligii Naționale de baschet masculin, Steaua are un sezon de coșmar. Cele două formații retrogradate din grupa roșie în cea galbenă a campionatului au disputat derby-ul în sala Dinamo.

„Câinii” au fost conduși până în ultimele 6 minute ale înfruntării, dar au revenit fantastic și au obținut prima victorie, scor 73-67, în ultimele 5 partide directe.

28 de punctea reușit dinamovistul Michael Deloach, MVP-ul partidei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
104343947122875
Anton Pan  •  03 Martie 2019, 14:56
Postat de poison pe 03 Martie 2019, 14:31

Asta-i adevarata STEAUA. De aceea si scrie STEAUA! Pricepeti, gigistilor prosti?

Patrupedul militian de la adapostul insolvent din Stefan cel mare morale de grija prietenilor lui, brutele din pestera peluza sud si implicit de grija facaturii abominabile, Fc Kaki2017, oribilitatea produsa de Cazarma Stalinista a Armatei-CSA

104343947122875
Anton Pan  •  03 Martie 2019, 14:52

Inca o dovada ca relicva sovietoida CSA-Cazarma Stalinista a Armatei trebuie sa fie eliminata din sportul profesionist romanesc. Au parazitat, campus at si plouat prea mult sportul profesionist si existenta lor mizerabila nu se mai justifica in democratie si in UE. Nu mai exista nicio tara membru UE in care sa se mai pastreze inventia sovietica, aberration CSA, doar in Romania se mai poate. CSA este un loc caldut pt militari lenesi si smenari care capuseaza cu nesimtire bugetul national si alocatiile pt sport. Nu este rolul si attributia unei Armatei moderne sa se amesteca brutal si abuziv in sportul profesionist. Luati dismal militara(CSA) de peg rum azulejo sportului romanesc.

poison
poison  •  03 Martie 2019, 14:31

Asta-i adevarata STEAUA. De aceea si scrie STEAUA! Pricepeti, gigistilor prosti?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează