FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID - CSA STEAUA 2-0

Sancțiune drastică după Academia Rapid - CSA Steaua » Ce amendă a aplicat Jandarmeria

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iunie 2018 11:54

Deși nu s-au repetat incidentele de la meciul din sezonul regulat, Jandarmeria a aplicat o amendă drastică după Academia Rapid - CSA Steaua, din play-off-ul Ligii a 4-a.

Jandarmeria a aplicat o amendă de 28.000 de lei către AMFB din cauza mai mult nereguli identificate. Dacă AMFB va plăti în 48 de ore, amenda va fi la jumătate.

Jandarmeria i-a amendat pe cei de la AMFB pentru că nu au anunțat locul de disputare al meciului în termenul legal. AMFB a anunțat că meciul se va juca pe Arena Națională pe 31 mai, cu trei zile înainte de partidă, termenul legal fiind de cinci zile.

În plus, nu AMFB nu a prezentat planul de pază în termenul legal de 3 zile și au permis afișarea unor bannere de mari dimensiuni și intrarea fanilor cu materiale pirotehnice. Mai mult, câțiva suporteri au intrat pe teren la finalul meciului, ca să se bucure alături de jucătorii lui Rapid.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
rjka
rjka  •  05 Iunie 2018, 01:43

Care bani tai din alocație poate ?? Dacă citeai și te informai corect amenda a luat-o amfb-ul pentru organizare deficitara, dar tu ești fcsebist gigist , nu sti altceva probabil dacă gigi zice sa te arunci după Intercontinental așa faci ,ca doar ti cu faci ce spune becali 2003 SRL

410353086107128
Cricri Alebecca  •  04 Iunie 2018, 15:20

Problema e ca trebuie sa vina amenda ..și Ic eu catrebuie sa fie mare ....Pentru csatalpan. ..fumigene. ..petarde..au atacat cu petarde pe acel pompier..ce era el....sunt curios .....problema e ca trebuie sa fie plătiți de clubul csatalpan. ..Ai cui or fi banii aia ?????și de ce bani nostri trebuie sa fie risipiți în felul acesta? ???rusine

liviuemil
liviuemil  •  04 Iunie 2018, 14:11

Vai ce sanctiune drastica!!!!!!. Dar cind luati de la "unii" de patru ori mai mult atunci nu mai spuneti nimic..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează