FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - CARMEN 0-1

VIDEO + FOTO Scene de NEIMAGINAT în CSA Steaua - Carmen! Fanii din Peluza SUD s-au bătut pe teren cu forțele de ordine: imagini de o violență extremă

Articol de - Publicat duminica, 02 iunie 2019 17:58

CSA Steaua a pierdut meciul cu Carmen, scor 0-1, și a ratat promovarea în Liga 3. La final, suporterii din Peluza SUD au pătruns pe teren și s-au luat la bătaie cu forțele de ordine.

Fanii steliști nu au putut suporta încă o promovare ratată și au intrat pe teren pentru a cere socoteală favoriților. Ultrașii și oamenii de ordine au oferit scene de o violență nemaiîntâlnită pe stadioanele din România. 

Stewarzii s-au bătut parte în parte cu zecile de fani nervoși, până la intervenția jandarmilor, a căror prioritate în prima fază a fost siguranța fotbaliștilor.

A fost suficient timp pentru imagini de neconceput. Oameni căzuți la pământ, atât din tabăra oamenilor de ordine cât și a steliștilor, care primeau lovituri nemiloase. Câteva persoane au rămas prăbușite pe gazon și au avut nevoie de intervenția echipelor medicale.

Carmen merge la baraj

Carmen București a avut un parcurs perfect în play-off, a câștigat toate cele trei meciuri, și va disputa barajul pentru promovarea în Liga 3 împotriva câștigătoarei Ligii 4 din Călărași, Mostiștea Ulmu.

CLASAMENTUL FINAL

1. Carmen 11p
2.  CSA Steaua 9p
3. Progresul 2p
4. CS Dinamo 1p

Echipele au intrat în play-off cu următorul punctaj în funcție de locul ocupat în sezonul regulat: 1. Steaua 3 puncte, 2. Carmen 2 puncte, 3. Progresul 1 punct, 4. Dinamo 0 puncte.

Vezi și:

PROMOVARE ÎN LIGA 3 // VIDEO + FOTO CSA Steaua ratează pentru a doua oară consecutiv promovarea în Liga 3! Carmen merge la baraj!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (93)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  08 Iunie 2019, 21:59
Postat de Florescu Marian pe 02 Iunie 2019, 23:02

Asa ceva ...unde sunt imaginile alea de o violenta extrema...s-au batut parte in parte....bai, ziaristilor de 2 lei, de cand a plecat Tolontan va bateti joc de voi, nenorocitilor!!! Stie saracul ala care a publicat aceasta mizerie de stire ce inseamna limba romana? Bataie....parte in parte...violenta extrema...Ati ajuns mai rau ca aia de la cancan....cu ruptul tacerii...

sa inteleg ca amaratul ala care era pe jos si isi lua picioare in cap de la malau ala , de la maghila aia de steward se batea parte in parte cu el??!! sa nu mai zic ca el era unu si aia erau vreo 20! bravo baiete, esti de-o prostie sub orice critica!

gabryel28
gabryel28  •  03 Iunie 2019, 10:34

Cum est en posibil ca aceia de la firma de paza sa loveasca acel om déjà la pamant? Mizerabili !

1155979811106621
Dumitrescu Alin-Marian  •  03 Iunie 2019, 08:33
Postat de Marcello Kazan pe 03 Iunie 2019, 00:59

"Violenta Extrema"... MINCINOSILOR !!!... TOTUL PENTRU UN CLICK... Dar incet, incet invatam toti sa NU mai dam nici un "click"...

Nu vreau sa întru în polemica, însă titlul este blând. Ce sa văzut la televizor eu nu am văzut de 40 de ani de când sunt și trăiesc în fotbal. Când te gândești ca în tarile civilizate nu exista nici măcar garduri. Oamenii ăștia nu trebuiesc lăsați nici măcar în țarcuri speciale, ar trebui interziși pe viata la orice competiție sportiva.

Vezi toate comentariile (93)
Comentează