FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

Steaua, transfer tare pentru promovarea în Liga 3! L-a adus pe Wallace, fost jucător la Rapid

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2020 22:52

În lupta pentru promovarea în Liga 3, Steaua, liderul din Liga 4, a reușit un transfer important și l-a dus pe fundașul Wallace Alves da Silva. 

Brazilianul de 30 de ani, liber de contract, a semnat o înțelegere valabilă până în iunie 2022, anunță Steaua. Astfel, acesta va lucra din nou cu antrenorul Daniel Oprița, cu care a colaborat și la Petrolul. Wallace și-a reziliat în ianuarie contractul cu echipa din Ploiești și devine al treilea transfer, și cel mai important, reușit de „militari” în această iarnă, după Alexandru Zaharia și Mădălin Mihăescu.

 „Wallace da Silva a semnat cu Steaua până în 2022! Fundașul experimentat Wallace Alves da Silva a devenit, astăzi, noul jucător al roș-albaștrilor, după ce a parafat o înțelegere cu echipa din Ghencea până în iunie 2022. Brazilianul, în vârstă de 30 de ani, a mai bifat în cariera sa echipe precum Rapid, Petrolul, Dunărea Călărași sau Voluntari. Contractul jucatorului urmează să fie inregistrat la AMFB in zilele urmatoare. Acesta este al treilea transfer important al iernii reușit de echipa antrenată de Daniel Opriţa, după Mădălin Mihăescu și Alexandru Zaharia” 
comunicat Steaua

De-a lungul carierei, Wallace a mai jucat la FC Argeș, Rapid, FC Olt Slatina, Juventus București, FC Voluntari, Dunărea Călărași și El Ititihad. După 18 meciuri,

Steaua este lider în Liga 4, cu 54 de puncte, cu 7 peste Rapid 2. Echipa roș-albastră are un golaveraj de invidiat: 156 de goluri marcate și 5 primite.

CSA Steaua, favorită la promovare

Steaua a ratat promovarea în Liga 3 în ultimii doi ani, de fiecare dată terminând pe locul secund play-off-ul. Formația roș-albastră e favorită certă la primul loc în acest sezon. Dacă va câștiga play-off-ul din București, CSA va mai juca un meci de baraj, în dublă manșă, cu echipa care câștigă Liga 4 în județul Giurgiu. În play-off-ul din București se califică primele 4 clasate, care se vor înfrunta într-o grupă după sistemul fiecare cu fiecare într-o singură manșă. Punctele din sezonul regulat vor fi șterse, cele 4 formații urmând să primească un bonus în funcție de locul ocupat la intrarea în play-off:

  • Locul 1 - 3 puncte
  • Locul 2 - 2 puncte
  • Locul 3 - 1 punct
  • Locul 4 - 0 puncte

Citește și: 

Probleme pentru antrenorul Stelei! Daniel Oprița, prizonier la CS Mioveni: „De 10 luni nu pot să muncesc!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
juliusmad
juliusmad  •  11 Martie 2020, 11:21
Postat de valyomanid4 pe 11 Martie 2020, 08:53

Bre, in armata lucreaza si personal civil...

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

new_philips
new_philips  •  11 Martie 2020, 09:01
Postat de corectu pe 11 Martie 2020, 07:29

Stadionul se face din bani publici.Nu e al CSA.

Ba da, e al CSA, pentru ca el este beneficiarul.

dubluv
dubluv  •  11 Martie 2020, 08:56
Postat de valyomanid4 pe 11 Martie 2020, 08:53

Bre, in armata lucreaza si personal civil...

2% din PIB-ul Romaniei se duce la armata... Trebuie sa cheltuiasca si ei cumva acesti bani.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close