FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

Suporterii Stelei consideră că echipa lui Nicolae Badea e adevărata rivală: "Dinamo din prima ligă pare a fi tot un fel de FC FCSB"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 19:37

Steaua București va juca mâine, de la ora 17:00, în Liga a 4-a, împotriva lui Dinamo, formația deținută de Nicolae Badea. O parte dintre suporterii steliști văd această dispută ca fiind marele derby din fotbalul românesc, nu partida care a avut loc aseară pe Arena Națională, terminată cu victoria FCSB-ului, scor 1-0 (Momcilovici 31).

"Adversara de mâine a Stelei poartă numele complet ACS FC Dinamo Bucureşti şi este deţinută de Nicolae Badea. Această echipă deţine numele şi marca Dinamo, fiind Dinamo Bucureşti, în ciuda existenţei în Liga 1 a unei echipe cu acelaşi nume.

Însă FC Dinamo 1948, echipa din prima ligă, pare a fi tot un fel de FC FCSB. Asta pentru că ACS FC Dinamo Bucureşti, societatea lui Badea, deţine acţiuni la societatea lui Negoiţă.

Povestea pare foarte complicată şi asemănătoare cu înfiinţarea FC FCSB SA, societate pe acţiuni în care AFC Steaua Bucureşti, non-profitul lui Păunescu, era la un moment dat acţionar. Diferenţa e că societatea lui Badea încă deţine acţiuni la FC Dinamo 1948 şi la care contribuia exact cu marca", se arată pe site-ul steaualibera.com.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
1184046424949560
DasReich PanzerDivision  •  26 Septembrie 2017, 13:07

*** au inviat odata cu clona lor a armatei. *** ... noi n-avem bani sa platim militarii si ei isi trag echipa ... *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn2
catalynn2  •  26 Septembrie 2017, 07:25
Postat de de_pe_tarnave pe 26 Septembrie 2017, 00:09

Ăștia sunt urmașii nomenclaturiștilor din miliție și armată!! Auzupi la ei suporteri!?

Mie imi e sincer foarte greu sa inteleg cum un provincial poate tine cu o echipa din Capitala. Ce te leagă pe tine de Steaua?! Io pana pe la vreo 25 de ani practic am crescut cu Steaua, am vazut cateva sute de meciuri live, mergeam la absolut toate meciurile din Bucuresti (mai putin in Giulești) Ploiești (mai mergeam si la Pitești dar mai rar). Insa banuiesc ca te leagă de fcsb faptul ca are patron un cioban cu care probabil împărtășești acelasi set de valori :-) Forta Steaua!

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  26 Septembrie 2017, 00:09

Ăștia sunt urmașii nomenclaturiștilor din miliție și armată!! Auzupi la ei suporteri!?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează