LIGA 4    •   STEAUA

Surpriză pentru fanii Stelei! Vor putea urmări gratis toate meciurile echipei, pe internet

Joi, 13 Septembrie

Pentru că Steaua va juca multe dintre meciurile din deplasare fără suporteri, fanii din Asociația Steliștilor 1947 au decis să ia măsuri așa că toate meciurile echipe vor fi putea fi urmărite pe internet.Suporterii vor transmite pe canalul oficial de Youtube al Asociației meciurile formației favorite din Liga a 4-a. Primul va fi cel de mâine, cu AS Romprim, de la ora 17:00.

Totul este în perfectă legalitate, asta pentru că Asociația Stelștilor 1947 a ajuns la o înțelegere cu AMFB, iar suporterii vor putea vedea toate partidele.

Același canal de Youtube va transmite și partidele din Cupa României, dar și din play-off-ul competiției. (AICI LINK CĂTRE CANALUL DE YOUTUBE)

Despre AS47

Asociația Steliștilor 1947 a fost înființată în anul 2017 cu scopul de a susține clubul sportiv Steaua București și are personalitate juridică fără scop patrimonial. în acest moment AS47 însumează peste 500 de membri, număr aflat în continuă creștere.

Comentarii (62 ) Adaugă comentariu

Anton Pan  •  14 Septembrie 2018, 14:14

Pe cine intereseaza FC Kaki2017, echipa unei unitati militare (CSA-Cazarma Stalinista a Armatei), care joaca pe maidanele si noroaiele Ligii a IV-a, este pregatita de antrenori ratati si flamanzi si sustinuta de o ciurda de grobieni din caverna peluza sud!!! Bocancii militari, șenilele si baionetele nu au ce sa caute in sportul profesionist al unei tari democratice.

xxrapi  •  14 Septembrie 2018, 04:20

Am o intrebare! Poza articolului ,de unde este? Caci sunt atat de multi sustinatori... Poate de la ultimul meci cu Rapid? Jurnalistii astia... Bolnavi de stelita...cronica.

Nicola Gigi-Romeo  •  14 Septembrie 2018, 02:24

Forza Steaua!

Vezi toate comentariile (62)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase